Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Δύο Εποχικά Πυροσβεστικά Κλιμάκια στον Δήμο Νοτίου Πηλίου
Δύο Εποχικά Πυροσβεστικά Κλιμάκια στον Δήμο Νοτίου Πηλίου

Δύο Εποχικά Πυροσβεστικά Κλιμάκια στον Δήμο Νοτίου Πηλίου

Σε εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου, με τους συνεργάτες του αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Δημήτριο Ραμματά, πρόεδρο Κοινότητας Νηλείας Ιωάννη Ευαγγελινό και ο διοικητής της ΔΙ.Π.Υ.Ν. πύραρχος Νικόλαος Μητσιογιάννης, συναντήθηκαν την Τρίτη 05/5/2020, προκειμένου να επιθεωρήσουν χώρους που δύνανται να φιλοξενήσουν το νέο Εποχικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, στην περιοχή του Αγ. Γεωργίου Νηλείας.

Από τις δυο πλευρές έγιναν τοποθετήσεις σχετικά με τις προσφερόμενες εγκαταστάσεις και κυρίως με την επιλογή της τελικής τοποθεσίας, όπου θα εγκατασταθεί το Κλιμάκιο, ώστε να εξυπηρετεί όσο το δυνατό περισσότερο επιχειρησιακά, δεδομένου ότι βρίσκεται σ΄ ένα κομβικό σημείο από πλευράς γεωγραφικής θέσης.

Επιπλέον, έγινε αναφορά και στην πρόοδο των εργασιών συντήρησης που αφορούν στο δεύτερο Εποχικό Κλιμάκιο, που βρίσκεται εντός των ορίων του Δήμου Νοτίου Πηλίου και καλύπτει την περιοχή Νεοχωρίου, το οποίο επίσης θα παραδοθεί προς χρήση εντός των προσεχών ημερών.

Η ολοκληρώθηκε με γενικότερη συζήτηση περί θεμάτων συνεργασίας και καλύτερου συντονισμού, ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η Σύλληψη της Αγίας Άννης #ΙερόςΝαόςΑγίαςΆννηςΒόλου - https://t.co/NTVaI61G11 -

  • Οδηγίες για τη γρίπη των πτηνών #γρίπητωνπτηνών - https://t.co/eFkSiM4833 -

  • Συνελήφθησαν δύο άτομα στο Βόλο δυνάμει ενταλμάτων σύλληψης #σύστασησυμμορίας - https://t.co/eKz1GAtQUf -

"Αλιεύοντας" την είδηση