Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Δρομολογεί εξελίξεις η νέα εποχή στην παράταξη πλειοψηφίας Δήμου Ν. Πηλίου
Δρομολογεί εξελίξεις η νέα εποχή στην παράταξη πλειοψηφίας Δήμου Ν. Πηλίου

Δρομολογεί εξελίξεις η νέα εποχή στην παράταξη πλειοψηφίας Δήμου Ν. Πηλίου

Εξελίξεις, σε πρώτο χρόνο στον Δήμο οτίου Πηλίου, προκαλεί η της παράταξης πλειοψηφίας “Αδέσμευτη Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία” να συνεχίσει την δημιουργική θητεία της με επικεφαλής τον νυν αντιδήμαρχο Οικονομικών .

Η νέα δυναμική της παράταξης πλειοψηφίας και το προσκλητήριο του νέου επικεφαλής στις δημιουργικές δυνάμεις να συμπορευθούν σε μια κοινή πορεία προόδου της περιοχής, αλλάζουν τα και στο Συμβούλιο.

Ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Παν. Ξυράφης () γνωστοποίησε στο Συμβούλιο την ανεξαρτητοποίησή του και σύμφωνα με πληροφορίες θα ακολουθήσει η τοποθέτησή του για το νέο σκηνικό που διαμορφώνεται.

Ο νέος επικεφαλής της παράταξης , προγραμματίζει μαζί με στελέχη της παράταξης πλειοψηφίας στον Δήμο, σειρά επαφών σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες καθώς έχει εκδηλωθεί ζωηρό ενδιαφέρον συμμετοχής στις Αυτοδιοικητικές από άτομα που αναγνωρίζουν το έργο που γίνεται στον Δήμο οτίου Πηλίου και επιθυμούν να συμβάλουν στην περαιτέρω πρόοδο του τόπου τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση