Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Δρομολογεί εξελίξεις η νέα εποχή στην παράταξη πλειοψηφίας Δήμου Ν. Πηλίου
Δρομολογεί εξελίξεις η νέα εποχή στην παράταξη πλειοψηφίας Δήμου Ν. Πηλίου

Δρομολογεί εξελίξεις η νέα εποχή στην παράταξη πλειοψηφίας Δήμου Ν. Πηλίου

Εξελίξεις, σε πρώτο χρόνο στον Δήμο Νοτίου Πηλίου, προκαλεί η απόφαση της παράταξης πλειοψηφίας “Αδέσμευτη Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία” να συνεχίσει την δημιουργική θητεία της με επικεφαλής τον νυν αντιδήμαρχο Οικονομικών Μιλτ. Παπαδημητρίου.

Η νέα δυναμική της παράταξης πλειοψηφίας και το προσκλητήριο του νέου επικεφαλής στις δημιουργικές δυνάμεις να συμπορευθούν σε μια κοινή πορεία προόδου της περιοχής, αλλάζουν τα δεδομένα και στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Παν. Ξυράφης (ΔΕ Αφετών) γνωστοποίησε στο Δημοτικό Συμβούλιο την ανεξαρτητοποίησή του και σύμφωνα με πληροφορίες θα ακολουθήσει η τοποθέτησή του για το νέο σκηνικό που διαμορφώνεται.

Ο νέος επικεφαλής της παράταξης Μιλτ. Παπαδημητρίου, προγραμματίζει μαζί με στελέχη της παράταξης πλειοψηφίας στον Δήμο, σειρά επαφών σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες καθώς έχει εκδηλωθεί ζωηρό ενδιαφέρον συμμετοχής στις Αυτοδιοικητικές εκλογές από άτομα που αναγνωρίζουν το έργο που γίνεται στον Δήμο Νοτίου Πηλίου και επιθυμούν να συμβάλουν στην περαιτέρω πρόοδο του τόπου τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • MVP του NBA ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για δεύτερη συνεχή χρονιά - https://t.co/R7yZzrvCBM -

  • Η επιστροφή του Θεόφιλου στον Βόλο - https://t.co/uknkNs3t7z -

  • Κακοκαιρία: Αγωνία για εγκλωβισμένους στον Αλμυρό Μαγνησίας - https://t.co/8N9XPEPGMX -

"Αλιεύοντας" την είδηση