Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Δωρεάν ‘”WiFi'” σε διάφορα σημεία του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου
Δωρεάν ‘”WiFi'” σε διάφορα σημεία του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου

Δωρεάν ‘”WiFi'” σε διάφορα σημεία του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου

 

Ελεύθερη σε ασύρματο διαδίκτυο, παρέχεται σε διάφορα σημεία του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου και ήδη κάτοικοι των περιοχών και επισκέπτες χρησιμοποιούν την ν συνδεσιμότητα σε υς χώρους.

” Η πρωτοβουλία WiFi4EU αποσκοπεί στην παροχή υψηλής ποιότητας ς στο διαδίκτυο για τους πολίτες και τους επισκέπτες όλων των χωρών της ΕΕ μέσω σημείων ν ασύρματης διαδικτυακής πρόσβασης () σε δημόσιους χώρους, όπως στα δημαρχιακά μέγαρα, τις πλατείες χωριών, βιβλιοθήκες, μουσεία, πάρκα και άλλους χώρους δημόσιου ενδιαφέροντος.

Αξιοποιώντας το ευρωπαϊκό πρόγραμμα, αναφέρει ο αντιδήμαρχος Λάκης Κοντογιώργος, προχωρήσαμε στην εγκατάσταση σημείων πρόσβασης σε διάφορες περιοχές του Δήμου μας και συγκεκριμένα: στην κεντρική πλατεία Ζαγοράς, στην Αγ. Παρασκευή Ζαγοράς, στο Πουρί, στη Μακρυρράχη, στο Ανήλιο, στον Κισσό, στο Μούρεσι, στην Τσαγκαράδα (δύο σημεία), στο Ξουρίχτι, στο Παπά – Νερό, στον Άη ιάννη, στους Αγ. Σαράντα και στο Χορευτό.

Προσπαθήσαμε από τον συνολικό προϋπολογισμό των 15.000 ευρώ να καλύψουμε όσες περισσότερες περιοχές μπορούσαμε και πληρούσαν τα κριτήρια του προγράμματος και ορίσαμε τα “κέντρα δημόσιας ζωής”,  στα οποία εγκαταστάθηκαν τα σημεία ασύρματης πρόσβασης και δεν παρέχεται ήδη ανάλογη δωρεάν συνδεσιμότητα .

Τα νέα δίκτυα WiFi4EU τα οποία ήδη λειτουργούν στον Δήμο μας, παρέχουν εμπειρία υψηλής ποιότητας σε όλους τους τελικούς χρήστες με ικανότητα εξυπηρέτησης τουλάχιστον 50 χρηστών ταυτοχρόνως, χωρίς των επιδόσεων.

Διαθέτουν πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας για τη δωρεάν, χωρίς κωδικούς ή οικονομική επιβάρυνση, σύνδεση των χρηστών και ήδη υπάρχει ικανο από τους χρήστες της υπηρεσίας για τις επιδόσεις”, καταλήγει ο κ. Κοντογιώργος.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση