Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Δωρεάν παραχώρηση αυτοκινήτου στη Κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου
Δωρεάν παραχώρηση αυτοκινήτου  στη  Κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου

Δωρεάν παραχώρηση αυτοκινήτου στη Κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου

Ο Ζαγοράς – Μουρεσίου και η Κοινωφελής επιχείρηση (Κ.Ε.ΔΗ.ΖΑ.Μ) παρέλαβαν ένα αυτοκίνητο με παραχώρηση από εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων  στο πλαίσιο συνεργασίας με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.)

Η παραλαβή έγινε από τον πρόεδρο της Κ.Ε.ΔΗ.ΖΑ.Μ.  Μούτο Ιωάννη από τα γραφεία της HERTZ στην .

Ο δήμαρχος Ζαγορά Μουρεσίου  Παναγιώτης Κουτσάφτης παράλληλα με τις ευχαριστίες του προς την Κ και ειδικά στον πρόεδρό της κ. Δημ. Παπαστεργίου που μερίμνησε για την προμήθεια του οχήματος καθώς και την Hertz Ella's για την ανταπόκριση στην παραχώρηση, δήλωσε ότι το αυτοκίνητο αυτό τέθηκε στη διάθεση των υπηρεσιών του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου και ειδικότερα του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι», προκειμένου να εξυπηρετηθούν καλύτερα και γρηγορότερα οι συμπολίτες μας που έχουν πραγματική ανάγκη στήριξης κι αυτήν την κρίσιμη περίοδο που όλοι μαζί με και κοινωνική υπευθυνότητα δίνουμε τη μάχη κατά της πανδημίας του κορωναϊού.

Η Κοινωφελής επιχείρηση ολοκλήρωσε την τροφίμων του προγράμματος ΤΕΒΑ κατ' οίκον λόγω του περιορισμού της κυκλοφορίας των συνδημοτών.
Συγχαρητήρια στους υπαλλήλους για την φιλότιμη προσπάθεια που κατέβαλαν.
«Μένουμε στο σπίτι και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε…»
«Όλοι μαζί δίπλα σε κάθε ευάλωτο συμπολίτη μας που χρειάζεται …»

Προσφορά μασκών 

Στον Δήμο Ζαγοράς -Μουρεσίου παρέλαβε από προσφορά  βουλευτή Μαγνησίας  μάσκες πολλαπλών χρήσεων για τους εργαζόμε του δήμου στην , τους υπαλλήλους των γραφείων καθώς και τους υπόλοιπους του ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ .

Μέρος των μασκών διατέθηκαν και στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς.

Σ΄ αυτή την κρίσιμη και δύσκολη περίοδο που διανύουμε, ο καθένας με τον τρόπο του αποδεικνύει έμπρακτα την στήριξη του στον κοινό αγώνα.

Πρέπει όλοι μαζί, θεσμοί, υπηρεσίες, σύλλογοι και πολίτες, να αναλάβουμε ο καθένας την ευθύνη που μας αναλογεί.
Στόχος όλων οφείλει να είναι η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση