Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Δημοτικός φωτισμός και ντουζιέρες στην Πανταζή Άμμο
Δημοτικός φωτισμός και ντουζιέρες στην Πανταζή Άμμο

Δημοτικός φωτισμός και ντουζιέρες στην Πανταζή Άμμο

Δημοτικό φωτισμό τοποθετεί η δημοτική αρχή Νοτίου Πηλίου στην Πανταζή Άμμο και συνεχίζει με την   τοποθέτηση ντους στην παραλία καθώς και στην επέκταση φωτισμού.
Ευχαριστίες Ζ. Μακρή σε Κ.
για παραχώρηση απορριμματοφόρου στο Δήμο Ν. Πηλίου
Η υφυπουργός Παιδείας  Ζέττα Μακρή ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα  που της απηύθυναν ο δήμαρχος Ν. Πηλίου Μιχ. Μιτζικός και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δ. Μαμμάς, εκφράζοντας την επιτακτική ανάγκη απόκτησης απορριμματοφόρου για το Δήμο Νοτίου Πηλίου.
Οι αυξημένες ανάγκες στον τομέα της καθαριότητας, λόγω και της τουριστικής κίνησης στην περιοχή, ώθησαν τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης στην επικοινωνία με την κ. Μακρή, προκειμένου να δοθεί άμεσα λύση και να μην αντιμετωπίσει το Νότιο Πήλιο αδυναμία και αδιέξοδο στις υπηρεσίες καθαριότητας προς τους μόνιμους κατοίκους και τους επισκέπτες.
Η κ. Μακρή επικοινώνησε με τον δήμαρχο Αθηναίων  Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος  δεσμεύτηκε να συνδράμει στη προσπάθεια και μέριμνα του Δήμου Ν. Πηλίου σε θέματα καθαριότητας με σεβασμό στην δημόσια υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος.
Η δραστική κινητοποίησή του, σε με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δ. Αθηναίων, είχε ως άμεσο αποτέλεσμα την εξασφάλιση και παραχώρηση απορριμματοφόρου στο Δ. Νοτίου Πηλίου, μέσα σε διάστημα μικρότερο της μιας εβδομάδας.
Η κ. Μακρή, ευχαρίστησε, θερμά, τον δήμαρχο Αθηναίων και μετέφερε στον κ. τις εγκάρδιες ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της τοπικής αρχής, για την διάθεση και ανταπόκρισή του με την έμπρακτη αντιμετώπιση καθημερινών και σημαντικών ζητημάτων, όπως αυτό της διατήρησης της καθαριότητας και της ποιότητας των υπηρεσιών στην τοπική αυτοδιοίκηση σε υψηλό επίπεδο προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και των επισκεπτών της.
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Προς ολοκλήρωση οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου από Αμποβό (Αφύσσου) προς παραλία Ραζή στον Προφήτη Ηλία… - https://t.co/EtOegWm861 -

  • Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένια μετάλλια από Ντούσκο και Αναστασιάδου #κωπηλασία - https://t.co/8Ttc1EJXEy -

  • Τσιτσιπάς: Στον επόμενο γύρο του Roland Garros #ΣτέφανοςΤσιτσιπάς - https://t.co/1bVwW98YiE -

"Αλιεύοντας" την είδηση