Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Δήμος Ζαγοράς–Μουρεσίου: Ενισχύουμε την κοινωνική συνοχή με προσωπικό για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»
Δήμος Ζαγοράς–Μουρεσίου: Ενισχύουμε την κοινωνική συνοχή  με προσωπικό για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Δήμος Ζαγοράς–Μουρεσίου: Ενισχύουμε την κοινωνική συνοχή με προσωπικό για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

 

 

Με προσωπικό, με ανθρώπους που έχουν διάθεση να προσφέρουν στον ευάλωτο συνάνθρωπο, ενισχύεται στον Δήμο το πρόγραμμα « στο Σπίτι».

Το προσωπικό, συνολικά έξι άτομα, ορκίστηκε σήμερα ενώπιον του Δημάρχου  Παν. Κουτσάφτη και ανέλαβε υπηρεσία,  με τον Δήμαρχο να τονίζει πως για τη Δημοτική Αρχή το συνεχίζει απρόσκοπτα να αναγάγει την των κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων σε κορωνίδα της κοινωνικής προσφοράς.

«Με πλήρη επίγνωση των καταστάσεων που διαμορφώνονται σε ένα ιδιαίτερο γεωμορφολογικά ορεινό περιβάλλον, με αναδυόμενες αλλεπάλληλες κρίσεις, οικονομικές και κοινωνικές, η ολοκληρωμένη παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας αποτελεί κύρια επιδίωξη του προγράμματος και την υποστηρίζουμε κατά προτεραιότητα.

Ενισχύουμε την κοινωνική συνοχή, βελτιώνοντας μέρα με την μέρα την ποιότητα ζωής όλων των ατόμων που νιώθουν αδύναμοι και απομονωμένοι, πλαισιώνοντάς τους με συστηματική και οργανωμένη πρωτοβάθμια κοινωνική από καταρτισμένα στελέχη ούτως ώστε να ελαχιστοποιηθούν τα σημαντικά ελλείμματα φροντίδας που προκύπτουν από ανεπαρκείς συνθήκες που σχετίζονται είτε με απουσία ενός υποστηρικτικού οικογενειακού περιβάλλοντος, είτε με διαφόρων φύσεων αναπηρίες.»

Ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε το προσωπικό για την αμέριστη στήριξη του Δήμου και ζήτησε να βοηθήσουν τους ωφελούμενους, ώστε να αποκτήσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αυτονομία και κοινωνική ευημερία, αποδεικνύοντας έμπρακτα τον κοινωνικό χαρακτήρα του προγράμματος.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση