Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Δήμος Ζαγοράς–Μουρεσίου: Ενισχύουμε την κοινωνική συνοχή με προσωπικό για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»
Δήμος Ζαγοράς–Μουρεσίου: Ενισχύουμε την κοινωνική συνοχή  με προσωπικό για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Δήμος Ζαγοράς–Μουρεσίου: Ενισχύουμε την κοινωνική συνοχή με προσωπικό για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

 

 

Με προσωπικό, με νθρώπους που έχουν διάθεση ν προσφέρουν στον ευάλωτο συνάνθρωπο, ενισχύεται στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου το πρόγραμμα .

Το προσωπικό, συνολικά έξι άτομα, ορκίστηκε σήμερα ενώπιον του Δημάρχου  Παν. Κουτσάφτη και ανέλαβε υπηρεσία,  με τον Δήμαρχο να τονίζει πως για τη Δημοτική Αρχή το πρόγραμμα συνεχίζει απρόσκοπτα να αναγάγει την των κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων σε κορωνίδα της κοινωνικής προσφοράς.

«Με πλήρη επίγνωση των καταστάσεων που διαμορφώνονται σε ένα ιδιαίτερο γεωμορφολογικά ορεινό , με αναδυόμενες αλλεπάλληλες κρίσεις, οικονομικές και κοινωνικές, η ολοκληρωμένη παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας ς αποτελεί κύρια επιδίωξη του προγράμματος και την υποστηρίζουμε κατά προτεραιότητα.

Ενισχύουμε την κοινωνική συνοχή, βελτιώνοντας μέρα με την μέρα την ποιότητα ς όλων των ατόμων που νιώθουν αδύναμοι και απομονωμένοι, πλαισιώνοντάς τους με συστηματική και οργανωμένη πρωτοβάθμια κοινωνική φροντίδα από καταρτισμένα στελέχη ούτως ώστε να ελαχιστοποιηθούν τα σημαντικά μματα φροντίδας που προκύπτουν από ανεπαρκείς συνθήκες που σχετίζονται είτε με απουσία ενός υποστηρικτικού οικογενειακού τος, είτε με διαφόρων φύσεων αναπηρίες.»

Ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε το προσωπικό για την αμέριστη στήριξη του Δήμου και ζήτησε να βοηθήσουν τους ωφελούμε, ώστε να αποκτήσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αυτονομία και κοινωνική ευημερία, αποδεικνύοντας έμπρακτα τον κοινωνικό χαρακτήρα του προγράμματος.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση