Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου: Αντιμετωπίζονται σταδιακά τα προβλήματα στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς
Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου: Αντιμετωπίζονται σταδιακά τα προβλήματα στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς

Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου: Αντιμετωπίζονται σταδιακά τα προβλήματα στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς

αποκατάστασης των ζημιών που συσσωρεύτηκαν επί χρόνια στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς, πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα, μετά από συνεχείς παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής προς το Υπουργείο Υγείας και την 5η ΥΠΕ.

Μετά από σημαντικές καθυστερήσεις τις οποίες είχε επισημάνει με υπομνήματά του και παραστάσεις διαμαρτυρίας ο Ζαγοράς – Μουρεσίου, άρχισε σταδιακά η αποκατάσταση των ζημιών ώστε το να ξαναγίνει απολύτως λειτουργικό και ασφαλές.

Ήδη πραγματοποιήθηκε αντικατάσταση λεβητοστασίου ώστε να λειτουργεί άψογα το σύστημα κεντρικής θέρμανσης, μηχανολογικές και ηλεκτρικές , αντικαταστάσεις κουφωμάτων και προσεχώς θα γίνει και η επισκευή της στέγης.

“Μαζί με την αντιμετώπιση της υποστελέχωσης του Κέντρου Υγείας, αναφέρει ο δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου  , η Δημοτική Αρχή κινήθηκε σε όλα τα επίπεδα για να δοθεί λύση και στο κτιριακό πρόβλημα του Κέντρου Υγείας Ζαγοράς, το οποίο αντιμετώπιζε συσσωρευμένες λόγω έλλειψης συντήρησης.

Κινηθήκαμε μεθοδικά, αποτελεσματικά όπως και όταν το Κέντρο Υγείας αντιμετώπιζε προβλήματα με έλλειψη καυσίμων, με ασυντήρητα οχήματα κ.α.

Πιέσαμε για νέο ασθενοφόρο, για ενίσχυση του προσωπικού κ.α. ώστε το Κέντρο Υγείας να προσφέρει υγείας σε μια ευρύτερη περιοχή με μεγάλη τουριστική κίνηση.

Στοχευμένα έγιναν παρεμβάσεις και για τις επισκευές και συντηρήσεις του κτιρίου, οι οποίες ήδη υλοποιούνται, ξεπερνώντας προβλήματα και καθυστερήσεις.

Συντονισμένα με την 5η ΥΠΕ, συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε προκλήσεις με ορατά αποτελέσματα, αφήνοντας στο δικό τους παρελθόν όσων επενδύουν με αντιπολιτευτικές καταστροφολογίες στην κομματική εκμετάλλευση.

Εφαρμόζουμε το πρόγραμμά μας για έναν νέο κύκλο προόδου, με την έγκρισή του από την πλειοψηφία των δημοτών μας και θα διεκδικούμε από κάθε κυβέρνηση, αυτό που πραγματικά οφείλεται στην περιοχή μας”, κατέληξε ο κ. .

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη τριών αλλοδαπών με πέντε κιλά κάνναβης στην Αγιά Λάρισας #κάνναβη - https://t.co/E1HqbMMQ8D -

  • Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας στην εκδήλωση για την Εθνική Στρατηγική Αγροτικής Ανάπτυξης (Κ.Α.Π. 2021 -2027)… - https://t.co/4v1NlqxXAk -

  • H Λυρική στη Σκιάθο #ΕθνικήΛυρικήΣκηνή - https://t.co/fVAcKKVzkY -

"Αλιεύοντας" την είδηση