Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Δήμος Νοτίου Πηλίου: Σύσκεψη εργασίας με Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Αγροτικών Πόρων
Δήμος Νοτίου Πηλίου: Σύσκεψη εργασίας με Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Αγροτικών Πόρων

Δήμος Νοτίου Πηλίου: Σύσκεψη εργασίας με Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Αγροτικών Πόρων

εργασίας πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Δημάρχου Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικού, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων Κ. Μπαγινέτα, του Προέδρου της ΔΕΕΠ Μαγνησίας Ν. Αθανασάκη και εκπροσώπων φορέων.

Στη συζητήθηκαν αγροτικά ζητήματα και συγκεκριμένα οι αποζημιώσεις – επιδοτήσεις, ΕΛΓΑ, ΟΣΔΕ, η νέα ΚΑΠ, καθώς και η προοπτική αξιοποίησης ακινήτων του Συνεταιρισμού Πηλίου και Βορείων Σποράδων.

Επίσης, τα μέλη του Γυναικείου Συνεταιρισμού Βυζίτσας ζήτησαν την αρωγή του για προγράμματα και ενίσχυσης του Συνεταιρισμού.

Ο κ. Μιτζικός ζήτησε από τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων να μεριμνήσει για την άμεση των ελαιοπαραγωγών του Νοτίου Πηλίου.

Στη συμμετείχαν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Νοτίου Πηλίου Απ. Διανέλλος, Νικ. Μαμμάς, Βασ. Μανέτας και Ι. Φιλίππου, ο διευθυντής του Συνεταιρισμού Πηλίου και Βορείων Σποράδων Αναστ. Ψωφογιώργος και το μέλος του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού Σωτηρία Μπρέλλα.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Προς ολοκλήρωση ασφαλτοστρώσεις στην Κορώπη (Μπούφα) #ΚορώπηΜπούφα - https://t.co/dplX1LHPnR -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Εγκατάσταση ναυαγοσωστών στις παραλίες #ναυαγοσώστες… - https://t.co/rKvh8Cvpp2 -

  • Ανεβασμένο και χαμηλό ουρικό οξύ: Τι πρέπει να ξέρετε #ουρικόοξύ - https://t.co/itLvcPDoUZ -

"Αλιεύοντας" την είδηση