Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Δήμος Νοτίου Πηλίου: Σύσκεψη εργασίας για την προστασία αρχαιολογικών μνημείων
Δήμος Νοτίου Πηλίου: Σύσκεψη εργασίας για την προστασία αρχαιολογικών μνημείων

Δήμος Νοτίου Πηλίου: Σύσκεψη εργασίας για την προστασία αρχαιολογικών μνημείων

Σύσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε στο Νοτίου Πηλίου μεταξύ του Δημάρχου Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικού και στελεχών της Εφορείας Αρχαιοτήτων , του Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων και του Τμήματος Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων.

Στη συνάντηση, που έγινε στο Γραφείο του Δημάρχου, μετείχαν η  Έλσα Νικολάου, αναπληρώτρια διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων και Τμηματάρχης του Τμήματος Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων, η  Άννα Γιαλούρη, προϊσταμένη του Τμήματος Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων, o   Δ. Αγνουσιώτης, προϊστάμενος του Τμήματος Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων και ο  Γ. Βήτος, τμηματάρχης του Τμήματος Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων.

Κατά τη που έγινε σε πολύ εποικοδομητικό , συζητήθηκαν η και ανάδειξη των αρχαιολογικών μνημείων του Νοτίου Πηλίου, η δυνατότητα χρηματοδότησης μελετών ς αρχαιολογικών μνημείων και τεμπλών ναών και το αίτημα του Δήμου Νοτίου Πηλίου για επιστροφή του ακέφαλου αγάλματος, που είχε βρεθεί στην περιοχή του Χόρτου, από τον αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού υ Βόλου στην .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση