Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Δήμος Νοτίου Πηλίου: Σύσκεψη εργασίας για την προστασία αρχαιολογικών μνημείων
Δήμος Νοτίου Πηλίου: Σύσκεψη εργασίας για την προστασία αρχαιολογικών μνημείων

Δήμος Νοτίου Πηλίου: Σύσκεψη εργασίας για την προστασία αρχαιολογικών μνημείων

εργασίας πραγματοποιήθηκε στο μεταξύ του Δημάρχου Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικού και στελεχών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μαγνησίας, του Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων και του Τμήματος Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων.

Στη συνάντηση, που έγινε στο Γραφείο του Δημάρχου, μετείχαν η  Έλσα Νικολάου, αναπληρώτρια διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μαγνησίας και Τμηματάρχης του Τμήματος Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων, η  Άννα Γιαλούρη, προϊσταμένη του Τμήματος Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων, o   Δ. Αγνουσιώτης, προϊστάμενος του Τμήματος Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων και ο  Γ. Βήτος, τμηματάρχης του Τμήματος Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων.

Κατά τη που έγινε σε πολύ εποικοδομητικό κλίμα, συζητήθηκαν η προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών μνημείων του Νοτίου Πηλίου, η δυνατότητα χρηματοδότησης μελετών συντήρησης αρχαιολογικών μνημείων και τεμπλών ναών και το αίτημα του Δήμου Νοτίου Πηλίου για επιστροφή του ακέφαλου αγάλματος, που είχε βρεθεί στην περιοχή του Χόρτου, από τον αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου στην Αργαλαστή.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεργασία με επαγγελματίες αδειούχους πιστοποιημένους ψυκτικούς - https://t.co/GL74PT5ehT -

  • Διεξαγωγή Πανελλαδικών Εξετάσεων Γενικών Λυκείων στη Μαγνησία #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/uQbSVNTRUd -

  • Εθελοντική αιμοδοσία στην Κάτω Γατζέα #ΕθελοντικήΑιμοδοσία #ΚάτωΓατζέα - https://t.co/99dUuzrwsv -

"Αλιεύοντας" την είδηση