Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Δήμος Νοτίου Πηλίου: Σύσκεψη εργασίας για την προστασία αρχαιολογικών μνημείων
Δήμος Νοτίου Πηλίου: Σύσκεψη εργασίας για την προστασία αρχαιολογικών μνημείων

Δήμος Νοτίου Πηλίου: Σύσκεψη εργασίας για την προστασία αρχαιολογικών μνημείων

Σύσκεψη ς πραγματοποιήθηκε στο Νοτίου Πηλίου μεταξύ του Δημάρχου Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικού και στελεχών της Εφορείας Αρχαιοτήτων , του Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων και του Τμήματος Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων.

Στη , που έγινε στο Γραφείο του Δημάρχου, μετείχαν η  Έλσα Νικολάου, αναπληρώτρια διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων και Τμηματάρχης του Τμήματος Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων, η  Άννα Γιαλούρη, προϊσταμένη του Τμήματος Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων, o   Δ. Αγνουσιώτης, προϊστάμενος του Τμήματος Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων και ο  Γ. Βήτος, τμηματάρχης του Τμήματος Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων.

Κατά τη που έγινε σε πολύ εποικοδομητικό κλίμα, συζητήθηκαν η και ανάδειξη των αρχαιολογικών μνημείων του Νοτίου Πηλίου, η δυνατότητα ς μελετών ς αρχαιολογικών μνημείων και τεμπλών ναών και το αίτημα του Δήμου Νοτίου Πηλίου για επιστροφή του ακέφαλου αγάλματος, που είχε βρεθεί στην περιοχή του Χόρτου, από τον αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου στην .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση