Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνεργασία Δημάρχου Νοτίου Πηλίου-Διοικητή Π.Κ. Αργαλαστής 
Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνεργασία Δημάρχου Νοτίου Πηλίου-Διοικητή Π.Κ. Αργαλαστής 

Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνεργασία Δημάρχου Νοτίου Πηλίου-Διοικητή Π.Κ. Αργαλαστής 

Σύσκεψη  εργασίας πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο Δημάρχου Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικού με τον Διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αργαλαστής Γιάννη Σακελλαρίου, κατά την διάρκεια  της οποίας συζητήθηκε η επικαιροποίηση του αιτήματος του Δήμου Νοτίου Πηλίου για την ανέγερση νέου κτιρίου στη θέση “Αλώνια” του Πυροσβεστικού Κλιμακίου  Αργαλαστής .

 

Ο Νοτίου Πηλίου παραχωρεί ακίνητο για την αναβάθμιση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου  Αργαλαστής στη θέση “Αλώνια” και για το θέμα είχε ενημερωθεί ο Υπουργός Εσωτερικών κατά την διάρκεια επίσκεψής του στο Νότιο τον Οκτώβριο του 2022 , ενώ σχετικό υπόμνημα  έχει αποσταλεί προς τα αρμόδια Υπουργεία.

Επίσης,  θα υπάρχει συντονισμός των δύο πλευρών με στόχο τη δημιουργία Μετεωρολογικού Σταθμού στον Λαύκο ,   καθώς και για τη σύσταση Επιχειρησιακού Κέντρου Πολιτικής Προστασίας στην Αργαλαστή, σύμφωνα με  το .4632/2000.

Μεταξύ του κ. Μιτζικού και του κ. Σακελλαρίου  εξετάστηκε, τέλος , η δυνατότητα διοργάνωσης ημερίδας  στις 6 Ιουνίου 2023,  που είναι Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος,  στον Λαύκο, με θέμα την Κλιματική Αλλαγή  και τις Φυσικές Καταστροφές, σε συνεργασία Δήμου Νοτίου Πηλίου , Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και αρμόδιων Υπουργείων.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση