Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνεργασία Δημάρχου Νοτίου Πηλίου-Διοικητή Π.Κ. Αργαλαστής 
Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνεργασία Δημάρχου Νοτίου Πηλίου-Διοικητή Π.Κ. Αργαλαστής 

Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνεργασία Δημάρχου Νοτίου Πηλίου-Διοικητή Π.Κ. Αργαλαστής 

Σύσκεψη  εργσίς πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο Δημάρχου οτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικού με τον Διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου ς Γιάννη Σακελλαρίου, κατά την διάρκεια  της οποίας συζητήθηκε η επικαιροποίηση του αιτήματος του Δήμου οτίου Πηλίου για την ανέγερση νέου κτιρίου στη θέση “Αλώνια” του Πυροσβεστικού Κλιμακίου  Αργαλαστής .

 

Ο Νοτίου Πηλίου παραχωρεί ακίνητο για την αναβάθμιση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου  Αργαλαστής στη θέση “Αλώνια” και για το θέμα είχε ενημερωθεί ο Υπουργός Εσωτερικών κατά την διάρκεια επίσκεψής του στο Νότιο Πήλιο τον Οκτώβριο του 2022 , ενώ σχετικό   έχει αποσταλεί προς τα αρμόδια Υπουργεία.

Επίσης,  θα υπάρχει συντονισμός των δύο πλευρών με στόχο τη δημιουργία Μετεωρολογικού Σταθμού στον Λαύκο ,   καθώς και για τη σύσταση Επιχειρησιακού Κέντρου Πολιτικής Προστασίας στην Αργαλαστή, σύμφωνα με  το Ν.4632/2000.

Μεταξύ του κ. Μιτζικού και του κ. Σακελλαρίου  εξετάστηκε, τέλος , η δυνατότητα διοργάνωσης ημερίδας  στις 6 Ιουνίου 2023,  που είναι ,  στον Λαύκο, με θέμα την Κλιματική Αλλαγή  και τις Φυσικές Καταστροφές, σε συνεργασία Δήμου Νοτίου Πηλίου , ς Υπηρεσίας και αρμόδιων Υπουργείων.

 

 

 

"Αλιεύοντας" την είδηση