Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου
Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου

Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου

 

 

 

Συνάντηση εργσίς του Αντιδημάρχου Τουρισμού Νοτίου Πηλίου Γιάννη Φιλίππου και μελών της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1η Ιουνίου  στην αίθουσα  του υ στην .

Κατά την συνάντηση συζητήθηκε η δυνατότητα πραγματος Έκθεσης Γαστρονομίας και τοπικών προϊόντων στην ,  σε του Δήμου Νοτίου Πηλίου  και της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου.

Εκ μέρους  της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου η  Αγγελική Βογδάνου και ο Ανδρέας Πατιστής παρουσίασαν και συζήτησαν τις προτάσεις και τις προοπτικές ς με τον Δήμο Νοτίου Πηλίου για την καλύτερη προβολή του Γαστρονομικού Τουρισμού αλλά και των τοπικών προϊόντων (, ,  μέλι κ.λπ.) που παράγονται στο Πήλιο.

Ο κ. Φιλίππου τόνισε πως ο Δήμος Νοτίου Πηλίου ήταν είναι και θα είναι δίπλα στους Επαγγελματίες του Τουρισμού ,της Γαστρονομίας και των Παραγωγών,  βοηθώντας την προβολή και προώθηση του “προϊόντος” με δράσεις,  όπως οι συμμετοχή σε εκθέσεις εσωτερικού και εξωτερικού , κατασκευή φυλλαδίων, σελίδα στο διαδίκτυο , κ.λπ .

 

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση