Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Δήμος Νοτίου Πηλίου: Παράταση συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους
Δήμος Νοτίου Πηλίου: Παράταση συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους

Δήμος Νοτίου Πηλίου: Παράταση συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους

 

Παρατείνεται, λόγω του εθνικού πένθους, μέχρι την Παρασκευή 10 Μαρτίου , η συλλογή τροφίμων για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας  και της Συρίας , από τον Δήμο Νοτίου Πηλίου, που στέκεται αλληλέγγυος και σε στενή συν με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό,  συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης.

Ο ς, προκάλεσε τεράστια και ο Δήμος Νοτίου Πηλίου απευθύνει έκκληση στους Δημότες για συλλογή ανθρωπιστικού υλικού που θα ενισχύσει άμεσα τους κατοίκους των σεισμόπληκτων περιοχών.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Νοτίου Πηλίου συγκεντρώνει τρόφιμα μακράς διάρκειας ( εβαπορέ, σκόνη κτος για , κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά κ.ά.), καθώς και υπνόσακους, κουβέρτες (μη μεταχειρισμένα) και είδη ατομικής υγιεινής για να αποσταλούν άμεσα στους πληγέντες, με ευθύνη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνεται στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Νοτίου Πηλίου στην Αργαλαστή έως την Παρασκευή 10 Μαρτίου και ώρες 8.00 π.μ. έως 3.00 μ.μ. Πληροφορίες: Τηλ. επις: 6975875890.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση