Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Δήμος Νοτίου Πηλίου: Όχι στην εγκατάσταση και λειτουργία μονάδας LNG στον Παγασητικό
Δήμος Νοτίου Πηλίου: Όχι στην εγκατάσταση και λειτουργία μονάδας LNG στον Παγασητικό

Δήμος Νοτίου Πηλίου: Όχι στην εγκατάσταση και λειτουργία μονάδας LNG στον Παγασητικό

Τον Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικό επισκέφθηκε σήμερα στο Γραφείο του τριμελής Συντονιστική Επιτροπή κατά της εγκατάστασης μονάδας LNG στον Παγασητικό Κόλπο.

Οι κ.κ. Μουτσινάς, Γεραμπίνης και Κολοβός ενημέρωσαν τον κ. Μιτζικό για τις επιβλαβείς επιπτώσεις που θα επιφέρει στον Παγασητικό Κόλπο ενδεχόμενη εγκατάσταση και λειτουργία μονάδας LNG.

Ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου τόνισε πως ο είναι αρνητικός στην εγκατάσταση και λειτουργία μονάδας LNG και πως η θέση αυτή είναι σε απόλυτη ταύτιση με της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Επιπλέον πρόσθεσε ότι το θέμα θα τεθεί και σε επίπεδο και ενημέρωσε πως ο Νοτίου Πηλίου είναι μέλος του World Coastal Forum για την των ακτογραμμών.

Τα μέλη της συντονιστικής ς είπαν πως θα συσταθεί Προστασίας και Ανάδειξης του Παγασητικού Κόλπου, χαρακτήρισαν πολύ σοβαρό το θέμα εγκατάστασης και λειτουργίας μονάδας LNG σε μια κλειστή όπως ο Παγασητικός και πως σύσσωμος ο Νομός ς θα πρέπει να εκφράσει την αντίθεσή του.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση