Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Δήμος Νοτίου Πηλίου: Δημοπράτηση για τον Yποθαλάσσιο αγωγό ύδρευσης (χερσαίο τμήμα) για το Νησί Π. Τρίκερι
Δήμος Νοτίου Πηλίου: Δημοπράτηση για τον Yποθαλάσσιο αγωγό ύδρευσης (χερσαίο τμήμα) για το Νησί Π. Τρίκερι

Δήμος Νοτίου Πηλίου: Δημοπράτηση για τον Yποθαλάσσιο αγωγό ύδρευσης (χερσαίο τμήμα) για το Νησί Π. Τρίκερι

Ο Δήμος Νοτίου Πηλίου προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ Ν. ΠΑΛΑΙΟΥ ΤΡΙΚΕΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ (Α’ ΦΑΣΗ: ΧΕΡΣΑΙΟ ΤΜΗΜΑ)» προϋπολογισμού  400.000,00 ευρώ.

Το αφορά στην κατασκευή αγωγού ύδρευσης που θα συνδέει τον Οικισμό Τρικερίου με τον Αλογόπορο Τρικερίου (α’ φάση: χερσαίο τμήμα- Yποθαλάσσιου αγωγού ύδρευσης).

Η προθεσμία υποβολής προσφορών είναι μέχρι την Τετάρτη 10/05/ και ώρα 2.00 μ.μ.

Το υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα του έργου τονίζοντας: «Υλοποιούμε ένα ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη του Νησιού Παλαιό Τρίκερι , το οποίο υπήρξε αίτημα των κατοίκων επί πολλές δεκαετίες και το οποίο θα επιλύσει οριστικά το πρόβλημα λειψυδρίας και υδροδότησης στο Νησί ».

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση