Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΠΗΛΙΟ / Δήμος Ν. Πηλίου: Θετικά τα αποτελέσματα από τη συνάντηση με την υφυπουργό Κατερίνα Παπανάτσιου
Δήμος Ν. Πηλίου: Θετικά τα αποτελέσματα από τη συνάντηση με την υφυπουργό Κατερίνα  Παπανάτσιου

Δήμος Ν. Πηλίου: Θετικά τα αποτελέσματα από τη συνάντηση με την υφυπουργό Κατερίνα Παπανάτσιου

 

Τα θετικά αποτελέσματα της συνεννόησης και των κοινών ενεργειών τοπικών φορέων και κοινοβουλευτικών εκπροσώπων του νομού, ανέδειξε η συνάντηση που είχε με την υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, αντιπροσωπεία του Δήμου Νοτίου με επικεφαλής τον δήμαρχο Νικ. Φορτούνα.

Ο και υπεύθυνος για το Μιλτ. Παπαδημητρίου, επικοινώνησε με την υφυπουργό, η οποία δέχτηκε ευγενικά να συναντηθεί στο της στον Βόλο, παρά το βαρύ πρόγραμμά της, με αντιπροσωπεία του  Δήμου Νοτίου Πηλίου και τους προέδρους των συνεταιρισμών Συκής, Νεοχωρίου και Καλαμακίου ώστε από κοινού να βρεθεί λύση στο συγκεκριμένο θέμα των λατομείων.

Στη συνάντηση αποφασίστηκε η από κοινού προσπάθεια της υφυπουργού με Δήμο και λατόμους για τις περαιτέρω ενέργειες με σκοπό την άμεση λύση του προβλήματος.

Στη συνέχεια παρέμεινε στο της υφυπουργού η αντιπροσωπεία του Δήμου αποτελούμενη από τον δήμαρχο Νικ. Φορτούνα και τους αντιδημάρχους  Ευαγγ. Νασιόπουλο, Μιλτ. Παπαδημητρίου και Ευαγ.  Τσιρέμπολο και τέθηκαν στην κα Παπανάτσιου διάφορα θέματα του Δήμου, όπως η ανάγκη επίσπευσης της διαδικασίας παραχώρησης του ακινήτου του  πρώην Ειρηνοδικείου Μηλεών στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την μεταστέγαση εκεί του Αστυνομικού Τμήματος Μηλεών κάτι το οποίο η υφυπουργός διαβεβαίωσε ότι σύντομα θα το επιλύσει.

Ακολούθως τέθηκαν διάφορα θέματα από τον Δήμαρχο μεταξύ των οποίων και το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί σχετικά με την έκταση της νησίδας Αλατά, μέσα από το ΣΧΟΑΠ Τρικερίου και ζητήθηκε η συνδρομή της υφυπουργού για τον ακριβή υπολογισμό της έκτασης κάτι που είναι απαραίτητο για να υπάρχει η δυνατότητα επένδυσης στον Αλατά.

Η υφυπουργός σε καμία περίπτωση δεν ήταν αρνητική στην προοπτική επένδυσης. Αντίθετα επισήμανε πως πρέπει να εξεταστούν όλες οι περιπτώσεις αξιοποίησης του περιουσιακού στοιχείου του Δήμου, σύμφωνα πάντα με την κείμενη και σεβόμενη τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Τέλος, αναφορικά με κάποιες ερμηνείες δηλώσεων, επισημαίνεται ότι οι στενές σχέσεις συνεργασίας του Δήμου Νοτίου Πηλίου με την υφυπουργό Κατερίνα Παπανάτσιου, εδραιωμένες στον αμοιβαίο σεβασμό και στην κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη του Νοτίου Πηλίου, παραμένουν αδιατάρακτες.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ξεκινά η θεώρηση - χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑΜΕΑ για το έτος 2022 #ΑμέΑ - https://t.co/frq3qOpjn6 -

  • Έργα και μελέτες για το #Πουρί και τη Μακρυρράχη #Πουρί - https://t.co/ag7UDjW1lL -

  • Κακοκαιρία «Ελπίς» – Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Σε δύο φάσεις η ψυχρή εισβολή – Χιόνια και σε πεδινές περιοχές… - https://t.co/pPiXm6MHu2 -

"Αλιεύοντας" την είδηση