Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Δημοπράτηση έργου αποκατάστασης του κεντρικού καλντεριμιού στην Αγία Κυριακή Τρικερίου
Δημοπράτηση έργου αποκατάστασης του κεντρικού καλντεριμιού στην Αγία Κυριακή Τρικερίου

Δημοπράτηση έργου αποκατάστασης του κεντρικού καλντεριμιού στην Αγία Κυριακή Τρικερίου

Στη δημοπράτηση έργου αποκατάστασης βατότητας του κεντρικού καλντεριμιού στην Αγ. Κυριακή Δ.Ε. Τρικερίου, που υπέστη φθορές λόγω θεομηνίας, προχωρά η Δημοτική Αρχή Νοτίου Πηλίου.

Πρόκειται για ένα έργο με προϋπολογισμό 74.000,00 (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α), του οποίου η μελέτη έγινε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του ΥΠ.ΕΣ. και από τακτικά έσοδα του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Με την ολοκλήρωση της εργολαβίας το μονοπάτι θα επανέλθει στην αρχική του μορφή και θα καταστεί προσπελάσιμο από κατοίκους και επισκέπτες.

Λόγω της παλαιότητάς του υπάρχουν πολλά προβλήματα που προκαλούνται τόσο στους πεζούς και τα οποία έγιναν πιο έντονα λόγω της θεομηνίας που έπληξε την περιοχή, όσο και στην αισθητική του δομημένου περιβάλλοντος. Συνεπώς η αποκατάστασή του κρίνεται επιβεβλημένη κυρίως για την ασφάλεια των πεζών.

O δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός επισημαίνει: “Το κεντρικό μονοπάτι στην Αγία Κυριακή Τρικερίου χρειάζεται άμεσες παρεμβάσεις ώστε να ξαναγίνει ασφαλές από άποψη βατότητας για τους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Πρόκειται για ένα έργο ουσίας που θα ενισχύσει την ασφαλή μετακίνηση των κατοίκων και των επισκεπτών”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το τρίτο θετικό στον κορωναϊό κρούσμα ανέστειλε την λειτουργία της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας της ΠΕΜΣ… - https://t.co/CRaeVJGzNP -

  • Πλήρης συμμετοχή και ισότητα ευκαιριών για τα άτομα με αναπηρία στον Δήμο Ζαγοράς - Μουρεσίου… - https://t.co/ZgteEO72cO -

  • Σύλληψη 37χρονου για εμπρησμό από πρόθεση στη φάτνη - https://t.co/yHEX3CZgzG -

"Αλιεύοντας" την είδηση