Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΠΗΛΙΟ / Δήλωση-στήριξη Απ. Διανέλλου στον Μιχ. Μιτζικό για υποψήφιος δήμαρχος Ν. Πηλίου
Δήλωση-στήριξη  Απ. Διανέλλου  στον Μιχ. Μιτζικό για υποψήφιος δήμαρχος Ν. Πηλίου

Δήλωση-στήριξη Απ. Διανέλλου στον Μιχ. Μιτζικό για υποψήφιος δήμαρχος Ν. Πηλίου

Ανακοινώνεται επίσημα σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή

Υποψήφιος δήμαρχος Νοτίου Πηλίου θα είναι ο επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Βόλου» Μιχάλης Μιτζικός  στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Ο κ. Μιτζικός έτυχε της  ομόφωνης στήριξης των δημοτικών συμβούλων  της μειοψηφίας και των εκλεγμένων  οργάνων  ώστε να είναι  υποψήφιος δήμαρχος Νοτίου Πηλίου στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Για το λόγο αυτό, την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στις 7.00 μ.μ. η ομάδα θα δώσει συνέντευξη Τύπου  στην  Αργαλαστή, παρουσία του επικεφαλής  Μιχάλη Μιτζικού.

Σε δήλωσή του ο επικεφαλής της ομάδας μειοψηφίας του Δήμου Νοτίου Πηλίου Απ.  Διανέλλος  τονίζει:  « Ως επικεφαλής της ομάδας μειοψηφίας του Δήμου Νοτίου Πηλίου θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι και τα εκλεγμένα όργανα, κατόπιν των προβλεπόμενων διεργασιών, αποφάσισαν ομόφωνα  τη στήριξη στο πρόσωπο  του κ. Μιχάλη Μιτζικού ως υποψηφίου δημάρχου για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Το πλούσιο βιογραφικό του, τόσο σε προσωπικό, επαγγελματικό όσο και σε αυτοδιοικητικό επίπεδο εγγυάται  την αλλαγή σελίδας στο Δήμο Νοτίου Πηλίου.

Όλοι μαζί, ενωμένοι, και χωρίς να περισσεύει κανείς, θα πορευθούμε για να αλλάξουμε τις τύχες του Δήμου μας.

Καλές γιορτές και εύχομαι τον καινούριο χρόνο ο Δήμος μας να αλλάξει δημοτική αρχή για το καλό του ευλογημένου αυτού τόπου που κατοικούμε».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Άνυδρα σπίτια στη Ν.Ιωνία - https://t.co/fJIT9rSCVG -

  • Κορωνοϊός: 151 νέα κρούσματα, ένας θάνατος - https://t.co/oHW8ttD831 -

  • Πανηγυρίζει η Μονή του Αγίου Λαυρεντίου - https://t.co/CocGul8WxP -

"Αλιεύοντας" την είδηση