Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Δήλωση-στήριξη Απ. Διανέλλου στον Μιχ. Μιτζικό για υποψήφιος δήμαρχος Ν. Πηλίου
Δήλωση-στήριξη  Απ. Διανέλλου  στον Μιχ. Μιτζικό για υποψήφιος δήμαρχος Ν. Πηλίου

Δήλωση-στήριξη Απ. Διανέλλου στον Μιχ. Μιτζικό για υποψήφιος δήμαρχος Ν. Πηλίου

Ανακοινώνεται επίσημα σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή

Υποψήφιος θα είναι ο επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη »   στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές του Μαΐου.

Ο κ. Μιτζικός έτυχε της  ομόφωνης στήριξης των δημοτικών συμβούλων  της μειοψηφίας και των εκλεγμένων  οργάνων  ώστε να είναι  υποψήφιος στις επόμενες αυτοδιοικητικές .

Για το λόγο αυτό, την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στις 7.00 μ.μ. η ομάδα θα δώσει συνέντευξη Τύπου  στην  , παρουσία του επικεφαλής  Μιχάλη Μιτζικού.

Σε δήλωσή του ο επικεφαλής της ομάδας μειοψηφίας του Δήμου Νοτίου Πηλίου Απ.  Διανέλλος  τονίζει:  « Ως επικεφαλής της ομάδας μειοψηφίας του Δήμου Νοτίου Πηλίου θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι οι και τα εκλεγμένα όργανα, κατόπιν των προβλεπόμενων διεργασιών, αποφάσισαν ομόφωνα  τη στήριξη στο πρόσωπο  του κ. Μιχάλη Μιτζικού ως υποψηφίου δημάρχου για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Το πλούσιο του, τόσο σε προσωπικό, επαγγελματικό όσο και σε αυτοδιοικητικό επίπεδο εγγυάται  την αλλαγή σελίδας στο Δήμο Νοτίου Πηλίου.

Όλοι μαζί, ενωμένοι, και χωρίς να περισσεύει κανείς, θα πορευθούμε για να αλλάξουμε τις τύχες του Δήμου μας.

Καλές γιορτές και εύχομαι τον καινούριο χρόνο ο Δήμος μας να αλλάξει για το καλό του ευλογημένου αυτού τόπου που κατοικούμε».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση