Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Διήμερο οδοιπορικό στα μονοπάτια του βουνού των Κενταύρων 
Διήμερο οδοιπορικό στα μονοπάτια του βουνού των Κενταύρων 

Διήμερο οδοιπορικό στα μονοπάτια του βουνού των Κενταύρων 

Το σούρουπο της Κυρικής 29 Ιουνίου 2020 , ολοκληρώθηκε ο 2ήμερος περιβντολογικός περίπατος στα κατάφυτα μονοπ του Βουνού του Πηλίου.

Συνδιοργανωτές και φέτος όπως κάθε χρόνο , ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Βόλου και ο πολιτιστικός σύλλογος Αγιου Γεωργίου Νηλειας «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ».

Τα μέλη των δυο συλλόγων και φυσιολάτρες από όλη την Ελλάδα, έζησαν μια μοναδική εμπειρία μακριά από το βουητό και την οχλαγωγία της πόλης.

Το βράδυ του Σαββάτου διανυκτέρευσαν με υπνόσακους, στο Ανατολικό καταφύγιο πάνω από το χωριό του Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται σε υψόμετρο 1200 μέτρων.

Με ψητά κρέατα, ποτό που είχαν φροντίσει να υπάρχουν από τους διοργανωτές και περίσσιο κέφι ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του περιπάτου.

Την επόμενη μέρα το πρωί, μαζί τους νέους φίλους τους που είχαν έλθει από το χωριό του Αγίου Γεωργίου ξεκίνησαν το μοναδικό δι εξερεύνησης, άγριας ς με 5ωρη περιπλάνησή τους μέσα από τα μονοπ του βουνού με οξιές, βαλανιδιές, και τα πανύψηλα έλατα που κυριαρχούν στο μεγαλύτερο μέρος , για τις τοποθεσίες Καθρέπτης , ,Γολγοθάς Προφήτη Ηλία και επιστροφή στην του Αγίου Γεωργίου .

Έτσι ολοκληρώθηκε και φέτος ο ορειβατικός περιτολογικός αυτός περίπατος, που παρόλες τις αντίξοες συνθήκες που ζούμε, παρουσιάζει χρόνο με τον χρόνο , μεγαλύτερη επιτυχία .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση