Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στον Δήμο Νοτίου Πηλίου
Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στον Δήμο Νοτίου Πηλίου

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στον Δήμο Νοτίου Πηλίου

Διανομή  προϊόντων θα πραγματοποιήσει ο Νοτίου Πηλίου, ως  εταίρος της ΚΣ Μαγνησίας/Σποράδων,  την Παρασκευή 02/10/2020,   στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος  Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).

Η θα γίνει από τις 09:00 – 14:00  στο χώρο πίσω από  το Κ Αργαλαστής.

 Ωφελούμενοι είναι  οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (), που έχουν δηλώσει, ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ΤΕΒΑ.

Για την αποφυγή της ς τους, οι δικαιούχοι θα προσέρχονται στο χώρο μόνο κατόπιν τηλεφωνικής ενημέρωσής τους.

Θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστοποίησης ΑΜΚΑ και την Αστυνομική τους Ταυτότητα για τους ημεδαπούς ή το Διαβατήριο για τους αλλοδαπούς. Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο  ή  μέλος της οικογένειάς του, τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο  προσκομίζοντας:

  • Εξουσιοδότηση που θα φέρει βεβαίωση γνησίου υπογραφής από αρμόδια Αρχή ή
  • Η εξουσιοδότηση δεν θα φέρει βεβαίωση γνησίου υπογραφής αλλά θα συνοδεύεται από φωτοαντίγραφο του υ Ταυτότητας του εξουσιοδοτούντος Ωφελούμενου ή άλλου επισήμου εγγράφου από το οποίο προκύπτουν ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ του.

Τονίζεται ότι  οι διανομές  θα πραγματοποιηθούν τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες – μέτρα ς της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του Νέου Κορωναϊού -19,  που έχουν τεθεί  από την Κείμενη Νομοθεσία.

Υποχρεωτική η  κατά την προσέλευση και παραμονή των ωφελουμένων  στο χώρο της ς.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση