Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στον Δήμο Νοτίου Πηλίου
Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στον Δήμο Νοτίου Πηλίου

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στον Δήμο Νοτίου Πηλίου

Δινομή  προϊόντων θ πραγματοποιήσει ο Δήμος οτίου Πηλίου, ως  εταίρος της ΚΣ ς/Σποράδων,  την Παρασκευή 02/10/2020,   στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος  Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).

Η θα γίνει από τις 09:00 – 14:00  στο χώρο πίσω από  το Κ Αργαλαστής.

 Ωφελούμενοι είναι  οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν δηλώσει, ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ΤΕΒΑ.

Για την αποφυγή της ταλαιπωρίας τους, οι δικαιούχοι θα προσέρχονται στο χώρο μόνο κατόπιν τηλεφωνικής ενημέρωσής τους.

Θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστος ΑΜΚΑ και την Αστυνομική τους Ταυτότητα για τους ημεδαπούς ή το Διαβατήριο για τους αλλοδαπούς. Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο  ή  μέλος της οικογένειάς του, τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο  προσκομίζοντας:

  • Εξουσιοδότηση που θα φέρει βεβαίωση γνησίου υπογραφής από αρμόδια Αρχή ή
  • Η εξουσιοδότηση δεν θα φέρει βεβαίωση γνησίου υπογραφής αλλά θα συνοδεύεται από φωτοαντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας του εξουσιοδοτούντος Ωφελούμενου ή άλλου επισήμου εγγράφου από το οποίο προκύπτουν ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ του.

Τονίζεται ότι  οι διανομές  θα πραγματοποιηθούν τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες – μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του έου Κορωναϊού COVID-19,  που έχουν τεθεί  από την Κείμενη Νομοθεσία.

Υποχρεωτική η χρήση ς  κατά την προσέλευση και παραμονή των ωφελουμένων  στο χώρο της ς.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση