Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στο κτίριο του ΚΕΓΕ Αργαλαστής
Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στο κτίριο του ΚΕΓΕ Αργαλαστής

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στο κτίριο του ΚΕΓΕ Αργαλαστής

Ο Δήμος Νοτίου Πηλίου ως εταίρος της ΚΣ /Σποράδων ανακοινώνει ότι την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021 θα πραγματοποιήσει διανομή προϊόντων στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (/FEAD).

Η διανομή θα γίνεται στο κτίριο του ΚΕΓΕ Αργαλαστής στην από τις 10:00 π.μ. ως τις 3:00 μ.μ. τηλ. επικ.: 24230 33123, 6975875891

Ωφελούμενοι είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν δηλώσει, ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο .

Θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστοποίησης ΑΜΚΑ και την Αστυνομική τους Ταυτότητα για τους ημεδαπούς ή το Διαβατήριο για τους αλλοδαπούς.

Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο ή μέλος της οικογένειάς του, τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο προσκομίζοντας εξουσιοδότηση (δεν απαιτείται γνήσιο υπογραφής).

Τα είδη που θα διανεμηθούν είναι: Ζυμαρικά, Ρύζι, Φασόλια, Φακές, Ζάχαρη, Γάλα Εβαπορέ, Ελαιόλαδο, Κοτόπουλο, Τυρί Φέτα, Πατάτες, Μήλα.

Τονίζεται ότι οι διανομές θα πραγματοποιηθούν τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες – προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του -19, που έχουν τεθεί από την Κείμενη Νομοθεσία.

Για τον λόγο αυτό, οι ωφελούμενοι θα προσέρχονται στο χώρο της διανομής μόνο κατόπιν ραντεβού, που θα καθορίζεται από την αρμόδια υπηρεσία και θα ενημερώνονται μέσω sms ή τηλεφωνικής επικοινωνίας στα τηλέφωνα, που έχουν δηλώσει στο ΚΕΑ.

Υποχρεωτική είναι  η και γαντιών κατά την προσέλευση και την παραμονή των ωφελουμένων στο χώρο της διανομής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα η επίτροπος Στέλλα Κυριακίδου #ΣτέλλαΚυριακίδου - https://t.co/F7lWqucoIb -

  • Πολύ καλή παρουσία του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου #τμήμακολύμβησηςΓΣΒΗΝΙΚΗ - https://t.co/PpYKMsII8i -

  • Λαμπρός ο εορτασμός της Πεντηκοστής στον Βόλο #ΚυριακήτηςΠεντηκοστής - https://t.co/RGwFG4M88L -

"Αλιεύοντας" την είδηση