Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στο Δήμο Ν. Πηλίου
Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στο Δήμο Ν. Πηλίου

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στο Δήμο Ν. Πηλίου

Ο Νοτίου Πηλίου ως ετίρος της Κοινωνικής Σύμπρξης / Σποράδων θα πραγματοποιήσει προϊόντων την Τρίτη 17/12/2019, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).

Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (), που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν στο ΤΕΒΑ.

Η θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 17/12/2019 και ώρες 10:00 – 14:00 στην Αργαλαστή στο κτίριο του ΚΕΓΕ (απέναντι από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αργαλαστής) .

Για την αποφυγή της ταλαιπωρίας τους, οι δικαιούχοι θα προσέρχονται στο χώρο μόνο κατόπιν της τηλεφωνικής ενημέρωσης τους για την προσέλευσής τους.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους αντίγραφο αίτησης ή επίσημο έγγραφο πιστος ΑΜΚΑ και την Αστυνομική τους Ταυτότητα για τους ημεδαπούς ή το Διαβατήριο για τους αλλοδαπούς. Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο ή μέλος της οικογένειάς του, τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο προσκομίζοντας εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου.

Εξαιτίας του μεγάλου αριθμού των προϊόντων θα πρέπει να ληφθεί ειδική μέριμνα από τους δικαιούχους για την μεταφορά των προϊόντων τους, προσερχόμενοι με μεταφορικό μέσο ή οποιοδήποτε άλλο τρόπο επιλέξουν για τη μεταφορά των προϊόντων τους από το σημείο διανομής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση