Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Διαμαρτυρία της ΑΚΕΔΝΠ για τη διαδικασία πρόσληψης ατόμων στον Δήμο Νοτίου Πηλίου
Διαμαρτυρία της ΑΚΕΔΝΠ για τη διαδικασία πρόσληψης ατόμων στον Δήμο Νοτίου Πηλίου

Διαμαρτυρία της ΑΚΕΔΝΠ για τη διαδικασία πρόσληψης ατόμων στον Δήμο Νοτίου Πηλίου

 

Τη της εκφράζει η ΑΚΕΔΠ  σχετικά με  τη διδικασία ς  ατόμων  στον Δήμο οτίου Πηλίου.

 

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: “Πριν από έξι ημέρες ανακοινώθηκε στο διαδίκτυο η πρόσκληση ς ενδιαφέροντος για 14 ατόμων με ορισμένου χρόνου, διάρκειας οκτώ μηνών.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίστηκε σε πέντε ημερολογιακές ημέρες από 24/12/20 – 28/12/20, πράγμα που σημαίνει πως οι τρεις εκ των πέντε ημερών  ήταν αργίες.

Προφανώς η θέλησε να πιάσει στον ύπνο τους δημότες ώστε να μην καταφέρουν να στείλουν εγκαίρως τις αιτήσεις τους.

Προφανώς επίσης δεν γνωρίζει πως δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα ή τη γνώση ς ηλεκτρονικών εντύπων.

Θα έπρεπε να υπήρχε η ευαισθησία, λόγω της κατάστασης, να δοθεί μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο στις αποστολές των αιτήσεων και κυρίως να μην συμπεριλαμβάνονται εορτές και αργίες.

Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε το λόγο που ακολουθήθηκε αυτή η τακτική και θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν έγινε τεχνηέντως προκειμένου να μην καταφέρουν να συμμετάσχουν αρκετά άτομα.

Ας ελπίσουμε πως τη νέα χρονιά θα υπάρξει σύνεση, θα πάψει η προχειρότητα και η αντιμετώπιση των θεμάτων του Δήμου Νοτίου Πηλίου από τον δήμαρχο και τους αρμόδιους αντιδημάρχους, θα γίνεται με σοβαρότητα και σεβασμό προς τους δημότες.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση