Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Διαμαρτυρία Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου για μείωση ημερών λειτουργίας της Τράπεζας Πειραιώς στην Ζαγορά
Διαμαρτυρία Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου για μείωση ημερών λειτουργίας της Τράπεζας Πειραιώς στην Ζαγορά

Διαμαρτυρία Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου για μείωση ημερών λειτουργίας της Τράπεζας Πειραιώς στην Ζαγορά

Την έντονη ντίδρση του Δήμου Ζς – Μουρεσίου προκάλεσε η πληροφορία για μείωση των ημερών λειτουργίας του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην Ζ από πέντε σε τρεις ημέρες την εβδομάδα (κινητό συνεργείο).

Πρόκειται για μια ακόμη διαμαρτυρία της Δημοτικής Αρχής για την απογύμνωση της περιοχής από κρατικές κυρίως υπηρεσίες (π.χ. Ελληνική Αστυνομία), είτε με τη μορφή μείωσης του προσωπικού τους, είτε με τη συρρίκνωση του ωραρίου τους κ.ά.

Ο και στην περίπτωση της Τράπεζας Πειραιώς, ενήργησε άμεσα για την ανάκληση της απόφασης, όπως προκύπτει από την επιστολή του δημάρχου Παν. Κουτσάφτη προς τον πρόεδρο του Δ.Σ. της Τράπεζας Γ. Χατζηνικολάου, επιστολή η οποία κοινοποιήθηκε και στους βουλευτές ς για τις δικές τους ενέργειες.

Αναφέρει η επιστολή: “Κύριε Πρόεδρε,
Μεγάλη αναστάτωση έχει δημιουργηθεί στον Δήμο ς – Μουρεσίου από την πληροφορία που διέρρευσε ότι το της Τράπεζας Πειραιώς στην και έδρα του Δήμου μας 0α λειτουργεί τρεις (3) ημέρες την εβδομάδα ή εκ περιτροπής.

Ο , ο Αγροτικός Συνεταιρισμός και γενικότερα οι φορείς, οι επαγγελματίες και οι πολίτες θεωρούν απαράδεκτη την απόφαση της Διοίκησης της Τράπεζας και απαιτούν την άμεση ανάκλησή της”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση