Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Διαμαρτυρία Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου για μείωση ημερών λειτουργίας της Τράπεζας Πειραιώς στην Ζαγορά
Διαμαρτυρία Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου για μείωση ημερών λειτουργίας της Τράπεζας Πειραιώς στην Ζαγορά

Διαμαρτυρία Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου για μείωση ημερών λειτουργίας της Τράπεζας Πειραιώς στην Ζαγορά

Την έντονη αντίδραση του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου προκάλεσε η πληροφορία για μείωση των ημερών λειτουργίας του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην Ζαγορά από πέντε σε τρεις ημέρες την εβδομάδα (κινητό συνεργείο).

Πρόκειται για μια ακόμη διαμαρτυρία της Δημοτικής Αρχής για την απογύμνωση της περιοχής από κρατικές κυρίως υπηρεσίες (π.χ. Ελληνική Αστυνομία), είτε με τη μορφή μείωσης του προσωπικού τους, είτε με τη συρρίκνωση του ωραρίου τους κ.ά.

Ο Δήμος και στην περίπτωση της Τράπεζας Πειραιώς, ενήργησε άμεσα για την ανάκληση της απόφασης, όπως προκύπτει από την του δημάρχου Παν. Κουτσάφτη προς τον πρόεδρο του Δ.Σ. της Τράπεζας Γ. Χατζηνικολάου, η οποία κοινοποιήθηκε και στους βουλευτές Μαγνησίας για τις δικές τους ενέργειες.

Αναφέρει η επιστολή: “Κύριε Πρόεδρε,
Μεγάλη αναστάτωση έχει δημιουργηθεί στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου από την πληροφορία που διέρρευσε ότι το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Ζαγορά και έδρα του Δήμου μας 0α λειτουργεί τρεις (3) ημέρες την εβδομάδα ή εκ περιτροπής.

Ο Δήμος, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός και γενικότερα οι φορείς, οι επαγγελματίες και οι πολίτες θεωρούν απαράδεκτη την απόφαση της Διοίκησης της Τράπεζας και απαιτούν την άμεση ανάκλησή της”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη 17χρονου στη Ν. Ιωνία με κάνναβη #ακατέργαστηκάνναβη - https://t.co/iKuNbshtIE -

  • Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων πρώτης αρωγής για τους σεισμόπληκτους της Σάμου και της Θεσσαλίας… - https://t.co/rDQUYaOv00 -

  • Πιστώνονται οι λογαριασμοί πολιτών και επιχειρήσεων στις Σποράδες για το Μεταφορικό Ισοδύναμο του 2021… - https://t.co/gR3S7PWNdt -

"Αλιεύοντας" την είδηση