Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Δεν εντοπίστηκε ο 59χρονος αγνοούμενος στο Χόρτο
Δεν εντοπίστηκε ο 59χρονος αγνοούμενος  στο Χόρτο

Δεν εντοπίστηκε ο 59χρονος αγνοούμενος στο Χόρτο

Άκρπες κι οι σημερινές οι έρευνες για τον εντοπισμό του άτυχου 59χρονου, κάτοικου Χόρτου που διέμενε μόνος και αγνοείται από χθες ενώ είχε βγει για κανό στη διαδρομή Χόρτο – .

Στις έρευνες που ξεκίνησαν με το πρώτο φως της ημέρας και κράτησαν ως τις 7.30 το απόγευμα στη και τις 8 το βράδυ στην ξηρά, έλα μέρος ιδιωτικά σκάφη, τρία περιπολικά του Λιμεναρχείου, το της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και ένα της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων.

Επίσης, γινόταν σποραδικές πτήσεις ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Το κανό εντοπίστηκε χωρίς τον ίδιο την πρώτη ημέρα των ερευνών, ενώ σήμερα εντοπίστηκε στη ανοιχτά του Χόρτου μια τραγιάσκα, που ταυτοποιήθηκε κατά 90% ότι ανήκει στον άνδρα που αγνοείται, από κατοίκους του Χόρτου που τον γνώριζαν.

Ωστόσο παρά την κινητοποίηση δεν εντοπίστηκε κάποιο ίχνος του άνδρα, που έμενε μόνος στο Χόρτο και είναι πατέρας ενός παιδιού που μένει στη Θεσσαλονίκη, ενώ έγινε γνωστό ότι αντιμετωπίζει καρδιολογικά προτα.

Οι φόβοι των σωστικών συνεργείων είναι ότι ο άνδρας ίσως κατέληξε στον βυθό της θάλασσας και τον παρασύρουν τα τα σε άλλη περιοχή του Παγασητικού.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν αύριο Παρασκευή με το πρώτο φως της ημέρας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση