Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Χρηματοδότηση για ηλεκτροκίνηση και αρχιτεκτονικό διαγωνισμό στον Δήμο Νοτίου Πηλίου
Χρηματοδότηση για ηλεκτροκίνηση και αρχιτεκτονικό διαγωνισμό στον Δήμο Νοτίου Πηλίου

Χρηματοδότηση για ηλεκτροκίνηση και αρχιτεκτονικό διαγωνισμό στον Δήμο Νοτίου Πηλίου

Η έργων: και αρχιτεκτονικό διαγωνισμό στον Δήμο οτίου Πηλίου ενέκρινε το , στο πλαίσιο του χρηματοδοτικού προγράμματος: «Δράσεις περιβαλλοντικού ισοζυγίου 2020».

Η πρώτη πρόταση, που εντάχθηκε, αφορά τη σύνταξη Σχεδίου φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.) με προϋπολογισμό 39.680 ευρώ.

Σύμφωνα με την Πρόσκληση, τα ΣΦΗΟ αποτελούν ουσιαστικά τον χάρτη χωροθέτησης των δημοσίων προσβάσιμων θέσεων στάθμευσης και φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, που αποτελεί προαπαιτούμενο για την των σχετικών υποδομών στο Δήμο οτίου Πηλίου.

Η δεύτερη πρόταση, που εντάχθηκε, αφορά στην διεξ αρχιτεκτονικού διαγωνισμού με τίτλο «Ανάπλαση παραλιακού μετώπου οικισμού Μηλίνας Δ.Ε. Σηπιάδος», με προϋπολογισμό 56.720 ευρώ. Στόχος της ς είναι η και λειτουργική αναβάθμισή της παράκτιας ζώνης της Μηλίνας, ώστε να αποτελέσει ένα σύγχρονο παραθαλάσσιο τουριστικό θέρετρο διατηρώντας ταυτόχρονα τον ναυτικό του χαρακτήρα.

Ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχάλης δήλωσε: “Προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε κάθε πρόσφορο χρηματοδοτικό εργαλείο με σκοπό την αναβάθμιση των υποδομών του Δήμου μας”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση