Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Χρηματοδότηση για ηλεκτροκίνηση και αρχιτεκτονικό διαγωνισμό στον Δήμο Νοτίου Πηλίου
Χρηματοδότηση για ηλεκτροκίνηση και αρχιτεκτονικό διαγωνισμό στον Δήμο Νοτίου Πηλίου

Χρηματοδότηση για ηλεκτροκίνηση και αρχιτεκτονικό διαγωνισμό στον Δήμο Νοτίου Πηλίου

Η χρηματοδότηση έργων: ηλεκτροκίνηση και αρχιτεκτονικό διαγωνισμό στον Δήμο Νοτίου Πηλίου ενέκρινε το Πράσινο Ταμείο, στο πλαίσιο του χρηματοδοτικού προγράμματος: «Δράσεις περιβαλλοντικού ισοζυγίου 2020».

Η πρώτη πρόταση, που εντάχθηκε, αφορά τη σύνταξη Σχεδίου φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.) με προϋπολογισμό 39.680 ευρώ.

Σύμφωνα με την Πρόσκληση, τα ΣΦΗΟ αποτελούν ουσιαστικά τον χάρτη χωροθέτησης των δημοσίων προσβάσιμων θέσεων στάθμευσης και φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, που αποτελεί προαπαιτούμενο για την ανάπτυξη των σχετικών υποδομών στο Δήμο Νοτίου Πηλίου.

Η δεύτερη πρόταση, που εντάχθηκε, αφορά στην διεξαγωγή αρχιτεκτονικού διαγωνισμού με τίτλο «Ανάπλαση παραλιακού μετώπου οικισμού Μηλίνας Δ.Ε. Σηπιάδος», με προϋπολογισμό 56.720 ευρώ. Στόχος της ανάπλασης είναι η αισθητική και λειτουργική αναβάθμισή της παράκτιας ζώνης της Μηλίνας, ώστε να αποτελέσει ένα σύγχρονο παραθαλάσσιο τουριστικό θέρετρο διατηρώντας ταυτόχρονα τον ναυτικό του χαρακτήρα.

Ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχάλης Μιτζικός δήλωσε: “Προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε κάθε πρόσφορο χρηματοδοτικό εργαλείο με σκοπό την αναβάθμιση των υποδομών του Δήμου μας”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ζέττα Μ. Μακρή: Προγραμματισμός εμβολιασμών σε Βόλο, Αλμυρό, Αργαλαστή, Σκιάθο και Σκόπελο - https://t.co/yj7pC5CtcT -

  • Κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων ζώων στον Δήμο Ρ. Φεραίου - https://t.co/ThZMhSKXDA -

  • Είκοσι πέντε πρόστιμα στη Μαγνησία - https://t.co/8cYA4X8Xap -

"Αλιεύοντας" την είδηση