Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Χώρος για προσωρινή εξυπηρέτηση σκαφών στον Πλατανιά
Χώρος για προσωρινή εξυπηρέτηση σκαφών στον Πλατανιά

Χώρος για προσωρινή εξυπηρέτηση σκαφών στον Πλατανιά

Απόφαση για οριοθέτηση χώρου, όπου θα προσδένουν προσωρινά για να εξυπηρετούνται στον Πλατανιά, εξέδωσε το Κεντρικό Βόλου και δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 2804Β’/6-9-2016, μετά τα προβλήματα που υπήρχαν με που για να εξυπηρετηθούν προσωρινά, έδεναν στο καταφύγιο, που προορίζεται μόνο για αλιευτικά σκάφη.

Με την απόφαση καθορίζεται ελεύθερος χώρος 20 μ. στην άκρη της προβλήτας του αλιευτικού καταφυγίου, στον οποίο θα μπορούν να δένουν προσωρινά πλωτά σκάφη του Λιμενικού, τουριστικά σκάφη, θαλάσσια ταξί και σκάφη μεταφοράς ασθενών, ιστιοφόρα και άλλα σκάφη.

Στο μεταξύ, 48ωρη απεργία έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδίας που αρχίζει στις 6 το πρωί αύριο Πέμπτη, μέχρι τις 6 το πρωί του Σαββάτου. Για τα επιβατηγά – οχηματαγωγά πλοία και τα ταχύπλοα σκάφη που εκτελούν το δρομολόγιο Βόλος – νησιά Σποράδων, θα αποφασιστεί αν θα συμμετάσχουν στην κινητοποίηση. αύριο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη φυγόποινου στον Βόλο #σύλληψηφυγόποινου - https://t.co/tNjeuIltN7 -

  • Νεκρός οδηγός Ι.Χ. που έπεσε στη θάλασσα στην Σκόπελο #νεκρόςοδηγός - https://t.co/SxgEONUOS3 -

  • Συμμετοχή ενδιαφερομένων στην επετειακή έκδοση με θέμα «1922-2022: εκατό χρόνια από την Καταστροφή»… - https://t.co/fbKBhCXLzI -

"Αλιεύοντας" την είδηση