Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου : Χειμερινός προορισμός… για πολλούς
Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου : Χειμερινός προορισμός… για πολλούς

Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου : Χειμερινός προορισμός… για πολλούς

Η μικρή πόστση που το χωρίζει από τον Βόλο, η εύκολη προσβασιμότητά του και η θέση του ανάμεσα στα γραφικά χωριά του Πηλίου, έχει μετατρέψει το χιονοδρομικό Πηλίου σε έναν από τους πιο δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς για αρκετούς . Από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας του, την Πρωτοχρονιά του 2020, μέχρι και σήμερα, αρκετά μεγάλος ήταν ο αριθμός των επισκεπτών, οι οποίοι εκτός από την άσκηση σε χειμερινά αθλήματα, όπως το σκι, μπόρεσαν να απολαύσουν και ένα ζεστό ρόφημα στο σαλέ του χιονοδρομικού, με την απίθανη θέα στην πόλη του Βόλου και τον Παγασητικό Κόλπο.

Ωστόσο, επειδή το δεν ήταν αρκετό, την Πέμπτη (09/01/2020) το παρέμεινε κλειστό, προκειμένου να συντηρηθεί και να λειτουργήσει τις επόμενες ημέρες.

Εξάλλου μοναδικός στόχος της ς ς είναι η ασφαλής, απρόσκοπτη λειτουργία του Χιονοδρομικού και αυτός είναι ο λόγος που επενδύει στην των υποδομών, στην καθημερινή διάστρωση των πιστών, στην στελέχωση με το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό και στην εξασφάλιση ασφαλών αγώνων χιονοδρομίας.

Από εχθές, Παρασκευή (10/01/2020) έως και τη Δευτέρα (13/01/2020) το θα είναι ανοιχτό με όλες τις πίστες διαθέσιμες για τους αρχάριους ή έμπειρους λάτρεις του σκι και τους φανατικούς επισκέπτες του από τις 9:00 π.μ. έως τις 16.00 .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση