Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου : Χειμερινός προορισμός… για πολλούς
Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου : Χειμερινός προορισμός… για πολλούς

Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου : Χειμερινός προορισμός… για πολλούς

Η μικρή απόσταση που το χωρίζει από τον Βόλο, η εύκολη προσβασιμότητά του και η θέση του ανάμεσα στα γραφικά χωριά του Πηλίου, έχει μετατρέψει το χιονοδρομικό Πηλίου σε έναν από τους πιο δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς για αρκετούς . Από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας του, την του 2020, μέχρι και σήμερα, αρκετά μεγάλος ήταν ο αριθμός των επισκεπτών, οι οποίοι εκτός από την σε χειμερινά αθλήματα, όπως το , μπόρεσαν να απολαύσουν και ένα ζεστό ρόφημα στο σαλέ του χιονοδρομικού, με την απίθανη θέα στην πόλη του Βόλου και τον Παγασητικό Κόλπο.

Ωστόσο, επειδή το χιόνι δεν ήταν αρκετό, την Πέμπτη (09/01/2020) το Χιονοδρομικό παρέμεινε κλειστό, προκειμένου να συντηρηθεί και να λειτουργήσει τις επόμενες ημέρες.

Εξάλλου μοναδικός στόχος της ς ς είναι η ασφαλής, απρόσκοπτη λειτουργία του Χιονοδρομικού και αυτός είναι ο λόγος που επενδύει στην των υποδομών, στην καθημερινή διάστρωση των πιστών, στην στελέχωση με το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό και στην εξασφάλιση ασφαλών αγώνων χιονοδρομίας.

Από εχθές, Παρασκευή (10/01/2020) έως και τη Δευτέρα (13/01/2020) το Χιονοδρομικό θα είναι ανοιχτό με όλες τις πίστες διαθέσιμες για τους αρχάριους ή έμπειρους λάτρεις του και τους φανατικούς επισκέπτες του από τις 9:00 π.μ. έως τις 16.00 .

"Αλιεύοντας" την είδηση