Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΠΗΛΙΟ / Aύξηση δρομολογίων προς τη Δράκεια και εξυπηρέτηση του Αγίου Λαυρεντίου με μίνι bus
Aύξηση δρομολογίων προς τη Δράκεια και εξυπηρέτηση του Αγίου Λαυρεντίου με μίνι bus

Aύξηση δρομολογίων προς τη Δράκεια και εξυπηρέτηση του Αγίου Λαυρεντίου με μίνι bus

Ζητά ο Δήμος Βόλου από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ

Στο πλαίσιο των περιοδειών στις δημοτικές ενότητες, ο δήμαρχος Βόλου, Αχ.Μπέος, έγινε αποδέκτης αιτημάτων πολιτών, μεταξύ των οποίων και για παρέμβασή του προς το υπεραστικό ΚΤΕΛ και την ΕΨΑ.

Με επιστολή προς την διοίκηση του ΚΤΕΛ ζητεί αύξηση δρομολογίων προς τη Δράκεια και εξυπηρέτηση του Αγίου Λαυρεντίου με μίνι bus, προκειμένου να είναι εφικτή η αποβίβαση στο κέντρο του χωριού και να μην ταλαιπωρούνται οι επιβάτες -κυρίως οι ηλικιωμένοι- διανύοντας μεγάλες αποστάσεις.

Επίσης από τη διοίκηση της ΕΨΑ, με άλλη επιστολή του, ζητεί να μεριμνήσει για την τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη στην είσοδο του εργοστασίου, για τη ρύθμιση εισόδου και εξόδου τόσο των επαγγελματικών όσο και των άλλων οχημάτων. «Η τοποθέτηση του φωτεινού σηματοδότη κρίνεται απαραίτητη λόγω της συχνής διέλευσης οχημάτων από το σημείο, το οποίο διασταυρώνεται με κεντρικό κόμβο κυκλοφορίας», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

 

Επιστολή του προς τη διοίκηση της ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε.

Τέλος με επιστολή του προς τη διοίκηση της ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε.  επισημαίνει την κακή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει το κτίριο και το οικόπεδο, ιδιοκτησίας της στην Αγριά, που είναι εγκαταλελειμμένα μέσα στον αστικό ιστό και αποτελούν εστίες μόλυνσης, για τις οποίες η δημοτική αρχή δέχεται επανειλημμένα παράπονα από τους δημότες.

Στην επιστολή του ζητεί από τη διοίκηση της ΓΑΙΟΣΕ να παραχωρηθεί η έκταση στο Δήμο Βόλου, με μοναδικό σκοπό τον ευπρεπισμό του για τη δημιουργία χώρου πρασίνου.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πλούσιο το καλεντάρι του #ΣΔΥΒ για δρομικούς αγώνες το 2022 #ΣΔΥΒ - https://t.co/WGQJMmUNqo -

  • Κ. Παπανάτσιου: «Να σταματήσει να κρύβεται η κυβέρνηση για τις άδειες ανατροφής τέκνων των νεοδιόριστων εκπαιδευτικ… - https://t.co/m9W7JbPSO5 -

  • Το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας δώρισε παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου #παιδικόκάθισμααυτοκινήτου - https://t.co/47LmphQSFP -

"Αλιεύοντας" την είδηση