Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Aύξηση δρομολογίων προς τη Δράκεια και εξυπηρέτηση του Αγίου Λαυρεντίου με μίνι bus
Aύξηση δρομολογίων προς τη Δράκεια και εξυπηρέτηση του Αγίου Λαυρεντίου με μίνι bus

Aύξηση δρομολογίων προς τη Δράκεια και εξυπηρέτηση του Αγίου Λαυρεντίου με μίνι bus

Ζητά ο Βόλου από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ

Στο πλαίσιο των περιοδειών στις δημοτικές ενότητες, ο δήμαρχος Βόλου, Αχ., έγινε αποδέκτης αιτημάτων πολιτών, μεταξύ των οποίων και για παρέμβασή του προς το και την ΕΨΑ.

Με επιστολή προς την διοίκηση του ΚΤΕΛ ζητεί δρομολογίων προς τη και εξυπηρέτηση του Αγίου Λαυρεντίου με μίνι bus, προκειμένου να είναι εφικτή η αποβίβαση στο του χωριού και να μην ταλαιπωρούνται οι επιβάτες -κυρίως οι ηλικιωμένοι- διανύοντας μεγάλες αποστάσεις.

Επίσης από τη διοίκηση της ΕΨΑ, με άλλη επιστολή του, ζητεί να μεριμνήσει για την τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη στην είσοδο του εργοστασίου, για τη ρύθμιση εισόδου και εξόδου τόσο των επαγγελματικών όσο και των άλλων οχημάτων. «Η τοποθέτηση του φωτεινού σηματοδότη κρίνεται απαραίτητη λόγω της συχνής διέλευσης οχημάτων από το σημείο, το οποίο διασταυρώνεται με κεντρικό κόμβο », αναφέρεται χαρακτηριστικά.

 

Επιστολή του προς τη διοίκηση της ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε.

Τέλος με επιστολή του προς τη διοίκηση της ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε.  επισημαίνει την κακή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει το κτίριο και το οικόπεδο, ιδιοκτησίας της στην , που είναι εγκαταλελειμμένα μέσα στον αστικό ιστό και αποτελούν μόλυνσης, για τις οποίες η δημοτική αρχή δέχεται επανειλημμένα παράπονα από τους δημότες.

Στην επιστολή του ζητεί από τη διοίκηση της ΓΑΙΟΣΕ να παραχωρηθεί η έκταση στο Δήμο Βόλου, με μοναδικό σκοπό τον ευπρεπισμό του για τη χώρου πρασίνου.

 

"Αλιεύοντας" την είδηση