Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Αυτοψία Κολυνδρίνη στις εργασίες ασφαλτικών στο οδικό τμήμα Καράβωμα–Πουρί
Αυτοψία Κολυνδρίνη στις εργασίες ασφαλτικών στο οδικό τμήμα Καράβωμα–Πουρί

Αυτοψία Κολυνδρίνη στις εργασίες ασφαλτικών στο οδικό τμήμα Καράβωμα–Πουρί

Αυτοψί στις σφαλτικών, στο οδικό τμήμα Καράβωμα – Πουρί, στο πλαίσιο του έργου «Έργα αποκατάστασης από θεομηνία», συνολικού προϋπολογισμού 4,5 εκ. , πραγματοποίησε την Πέμπτη 7-4-2022 η Μαγνησίας και Σποράδων, Δωροθέα Κολυνδρίνη, συνοδευόμενη από υπηρεσιακούς παράγοντες.

Με την ολοκλήρωση των τεχνικών εργασιών αντιστήριξης, της τοποθέτησης πασσάλων, διασφαλίζοντας έτσι την περιοχή από κατολισθήσεις, ξεκίνησαν οι ασφαλτικές , οι οποίες θα ολοκληρώσουν ένα ιδιαίτερα σημαντικό οδικό έργο στην περιοχή.

Σε δηλώσεις της η Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας υλοποιεί σημαντικά υποδομών σε ολόκληρο το Νομό Μαγνησίας. Επισκεφθήκαμε με τους υπηρεσιακούς παράγοντες τις στο Τμήμα Καράβωμα – Πουρί, ενώ παράλληλα συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς τα της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε ολόκληρο το Ανατολικό Πήλιο. Πρόκειται για μεγάλα αναπτυξιακά έργα, που προστατεύουν το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία, αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών στην περιοχή και συμβάλλουν στην ασφαλή χρήση του οδικού δικτύου, δημιουργώντας ταυτόχρονα τις κατάλληλες προϋποθέσεις για βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση