Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Ασφαλτόστρωση του δρόμου από το επαρχιακό δίκτυο έως την Ι.Μ. Αγίου Σπυρίδωνα του Δήμου Ν. Πηλίου
Ασφαλτόστρωση του δρόμου από το επαρχιακό δίκτυο έως την Ι.Μ. Αγίου Σπυρίδωνα του Δήμου Ν. Πηλίου

Ασφαλτόστρωση του δρόμου από το επαρχιακό δίκτυο έως την Ι.Μ. Αγίου Σπυρίδωνα του Δήμου Ν. Πηλίου

 Στην προμήθεια υλικών για την ασφαλτόστρωση  της οδού από το επαρχιακό δίκτυο έως την Ι.Μ. Αγίου Σπυρίδωνα, προχωρά η Δημοτική Αρχή  Νοτίου Πηλίου.

Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 200.000,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και  χρηματοδοτείται από το ΥΠ.ΕΣ.

Για το λόγο αυτό ο Δήμος Νοτίου Πηλίου προκηρύσσει Ανοιχτό Δημόσιο Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό με καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών την 27η/11/2020 μέσω της πύλης www.promitheus. του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.

Ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχάλης Μιτζικός τόνισε πως η Δημοτική Αρχή, με την ουσιαστική συνδρομή του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), προχωρά στην ασφαλτόστρωση του δρόμου προς τη Μονή του Αγίου Σπυρίδωνα, έργο που θα συμβάλει στην αποκατάσταση της πρόσβασης προς την Ιερά Μονή, αλλά θα βελτιώσει σημαντικά και την πρόσβαση σε αγροτικές εκμεταλλεύσεις των δημοτών της περιοχής.
.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση