Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Ασφαλτικές εργασίες στο Δήμο Νοτίου Πηλίου
Ασφαλτικές εργασίες στο Δήμο Νοτίου Πηλίου

Ασφαλτικές εργασίες στο Δήμο Νοτίου Πηλίου

Ασφαλτικές εργασίες στο Δήμο Νοτίου Πηλίου έχει ξεκινήσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση οδικού δικτύου στο Δήμο Νοτίου Πηλίου», συνολικού προϋπολογισμού 700.000,00€.

Σκοπός των ασφαλτικών εργασιών η ανακατασκευή, συντήρηση και αποκατάσταση των ασφαλτικών στρώσεων στα τα οποία υπέστησαν ζημιές από την κακοκαιρία του περασμένου χειμώνα και ενόψει καλοκαιριού, που το οδικό δίκτυο του Νοτίου Πηλίου θα δεχθεί μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο, λόγω των χιλιάδων επισκεπτών που αναμένεται να κατακλύσουν και φέτος τον ορεινό όγκο της Μαγνησίας.

Οι εργασίες αυτό το χρονικό διάστημα πραγματοποιούνται στο οδικό δίκτυο Προμυρίου – Κατηγιώργη και στην περιοχή του Πλατανιά και θα συνεχιστούν και σε άλλα οδικά τμήματα του Δήμου Νοτίου Πηλίου και όπου κρίνεται απαραίτητο.

Σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε: «Συνεχίζουμε τις εργασίες συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου του Νομού μας και την αποκατάσταση ζημιών του οδοστρώματος, προκειμένου κατά τους θερινούς μήνες που οι περιοχές του Νομού μας θα δεχθούν μεγάλο όγκο οχημάτων, να παρέχουμε ένα ασφαλές οδικό δίκτυο για τη μετακίνηση τόσο των κατοίκων, όσο και των επισκεπτών. Οι εργασίες σε οδικά τμήματα του Δήμου Νοτίου Πηλίου θα συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα και θα παρέμβουμε όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση