Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Ασφαλής επαναλειτουργία της δια ζώσης εκπαίδευσης και η τηλεκπαίδευση στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου
Ασφαλής επαναλειτουργία της δια ζώσης εκπαίδευσης και η τηλεκπαίδευση στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

Ασφαλής επαναλειτουργία της δια ζώσης εκπαίδευσης και η τηλεκπαίδευση στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

Σε πλήρη εφρμογή με πόλυτη επιτυχία βρίσκεται ο σχεδιασμός της Δημοτικής Αρχής Ζς – Μουρεσίου για την ασφαλή επαναλειτουργία της δια ζώσης εκπαίδευσης στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Παράλληλα, χωρίς προβλήματα, συνεχίζεται η τηλεκπαίδευση για τους μαθητές και μαθήτριες των υμνασίων και Λυκείων, με την Δημοτική Αρχή να μεριμνά και να αντιμετωπίζει άμεσα και αποτελεσματικά ενδεχόμενες ελλείψεις μαθητών σε τεχνικό εξοπλισμό.

Αξιοποιώντας με διαφάνεια, αποτελεσματικότητα και τρόπο δίκαιο δημόσιες πιστώσεις για προμήθειες υλικών, εξοπλισμού κ.α. κατά του κορωναϊού, η Δημοτική Αρχή διατηρεί ασφαλείς, καλοσυντηρημένες και εξοπλισμένες όλες τις εκπαιδευτικές μονάδες.

Σε καθημερινή συν με τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Απ. Σουλδάτος και Κων. Βασταρδής, λειτουργούν συντονισμένα και τα αποτελέσματα είναι ορατά σε όλους.

Ο Δήμος τοποθετείται από τους επιστήμονες στην κορυφή των ασφαλών περιοχών από κορωναϊό, υλοποιώντας σχεδιασμούς σε συν με τον Υ ενώ και στον χώρο της εκπαίδευσης τηρεί αυστηρά πρωτόκολλα με απολυμάνσεις, σχολαστικούς καθαρισμούς, διάθεση μέσων κ.ά.

Αναφορικά με το νέο αφήγημα ς, τα fake news της μείζονος μειοψηφίας για την τηλεκπαίδευση, επισημαίνεται πως πρόκειται για μια ακόμη αλλεργική αντίδρασή της στην αλήθεια και τις θετικές ειδήσεις.

Η διαρκής μικροκομματική μιζέρια τους και η επένδυση στην καταστροφή, έρχονται σε αντίθεση με την πραγματικότητα την οποία βιώνουν όλοι οι πολίτες.

Με διακριτικότητα και προσοχή στα προσωπικά δεδομένα και σε συνεργασία με τους υπεύθυνους κάθε εκπαιδευτικής μονάδας, οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Κων. Βασταρδής και Απ. Σουλδάτος, εξασφάλισαν τεχνολογικό εξοπλισμό ή δεδομένων κ.ά. σε περιπτώσεις μαθητών που δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να τον αποκτήσουν.

Κανένας μαθητής, καμιάς βαθμίδας δεν έχει αναφέρει στο σχολείο του ή στις υπηρεσίες του Δήμου πρόβλημα για την τηλεκπαίδευση και δεν έχει επιλυθεί με διάθεση υπολογιστών κ.λπ.

Με νοικοκυρεμένα οικονομικά, χωρίς να επιβαρύνουν με δανεικά τους δημότες, όπως γίνονταν στο παρελθόν, με αξιο πόρων, με διαφανή και δίκαιη διαχείριση, αναβαθμίζουν ψηφιακές υποδομές και υπηρεσίες για ευρύτερη χρήση από δημότες και επισκέπτες.
Σε αυτή την δοκιμασία δεν αφήνουν κανέναν μόνο του.

Αφήνουν πίσω τον μικρόκοσμο της Μ. Σαμαρά και προχωρούν όλοι μαζί για να κερδίσουν και αυτή την μάχη.
Έχουν δοκιμαστεί στα δύσκολα. Με ομοψυχία και αποφασιστικότητα θα τα καταφέρουνκαι σε αυτή την πρόκληση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση