Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Ασφαλής επαναλειτουργία της δια ζώσης εκπαίδευσης και η τηλεκπαίδευση στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου
Ασφαλής επαναλειτουργία της δια ζώσης εκπαίδευσης και η τηλεκπαίδευση στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

Ασφαλής επαναλειτουργία της δια ζώσης εκπαίδευσης και η τηλεκπαίδευση στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

Σε πλήρη εφαρμογή με απόλυτη επιτυχία βρίσκεται ο σχεδιασμός της Δημοτικής Αρχής Ζαγοράς – Μουρεσίου για την ασφαλή επαναλειτουργία της δια ζώσης εκπαίδευσης στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Παράλληλα, χωρίς προβλήματα, συνεχίζεται η τηλεκπαίδευση για τους μαθητές και μαθήτριες των Γυμνασίων και Λυκείων, με την Δημοτική Αρχή να μεριμνά και να αντιμετωπίζει άμεσα και αποτελεσματικά ενδεχόμενες μαθητών σε τεχνικό εξοπλισμό.

Αξιοποιώντας με διαφάνεια, αποτελεσματικότητα και τρόπο δίκαιο δημόσιες πιστώσεις για προμήθειες υλικών, εξοπλισμού κ.α. κατά του κορωναϊού, η Δημοτική Αρχή διατηρεί ασφαλείς, καλοσυντηρημένες και εξοπλισμένες όλες τις εκπαιδευτικές μονάδες.

Σε καθημερινή με τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Απ. Σουλδάτος και Κων. Βασταρδής, λειτουργούν συντονισμένα και τα αποτελέσματα είναι ορατά σε όλους.

Ο Δήμος τοποθετείται από τους επιστήμονες στην κορυφή των ασφαλών περιοχών από κορωναϊό, υλοποιώντας σχεδιασμούς σε με τον ΕΟΔΥ ενώ και στον χώρο της εκπαίδευσης τηρεί αυστηρά πρωτόκολλα με απολυμάνσεις, σχολαστικούς καθαρισμούς, διάθεση μέσων κ.ά.

Αναφορικά με το νέο αφήγημα παραπληροφόρησης, τα fake news της μείζονος μειοψηφίας για την τηλεκπαίδευση, επισημαίνεται πως πρόκειται για μια ακόμη αλλεργική αντίδρασή της στην αλήθεια και τις θετικές ειδήσεις.

Η διαρκής μικροκομματική μιζέρια τους και η επένδυση στην καταστροφή, έρχονται σε αντίθεση με την πραγματικότητα την οποία βιώνουν όλοι οι πολίτες.

Με διακριτικότητα και προσοχή στα και σε με τους υπεύθυνους κάθε εκπαιδευτικής μονάδας, οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Κων. Βασταρδής και Απ. Σουλδάτος, εξασφάλισαν τεχνολογικό εξοπλισμό ή κάρτες δεδομένων κ.ά. σε περιπτώσεις μαθητών που δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να τον αποκτήσουν.

Κανένας μαθητής, καμιάς βαθμίδας δεν έχει αναφέρει στο σχολείο του ή στις υπηρεσίες του Δήμου πρόβλημα για την τηλεκπαίδευση και δεν έχει επιλυθεί με διάθεση υπολογιστών κ.λπ.

Με νοικοκυρεμένα οικονομικά, χωρίς να επιβαρύνουν με δανεικά τους δημότες, όπως γίνονταν στο παρελθόν, με αξιοποίηση πόρων, με διαφανή και δίκαιη διαχείριση, αναβαθμίζουν ψηφιακές υποδομές και υπηρεσίες για ευρύτερη χρήση από δημότες και επισκέπτες.
Σε αυτή την δοκιμασία δεν αφήνουν κανέναν μόνο του.

Αφήνουν πίσω τον μικρόκοσμο της Μ. Σαμαρά και προχωρούν όλοι μαζί για να κερδίσουν και αυτή την μάχη.
Έχουν δοκιμαστεί στα δύσκολα. Με ομοψυχία και αποφασιστικότητα θα τα καταφέρουνκαι σε αυτή την πρόκληση.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ένα τραυματισμένο γκραν σλαμ - https://t.co/4wMOLzrRL4 -

  • Καταγγελία για βιασμό στη Θεσσαλονίκη: Για μεγάλο κύκλωμα μιλά ο δικηγόρος της 24χρονης - https://t.co/oGBGHyGd8R -

  • Λύση συνεργασίας με Γιάννη Λάλα #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου1937 - https://t.co/RU9lxn4LxN -

"Αλιεύοντας" την είδηση