Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Αρνητικά όλα τα rapid tests covid-19 στο προσωπικό του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου
Αρνητικά όλα τα rapid tests covid-19 στο προσωπικό του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου

Αρνητικά όλα τα rapid tests covid-19 στο προσωπικό του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου

 

Αρνητικά στο σύνολό τους προέκυψαν τα covid-19 στα οποία υποβλήθηκε το προσωπικό του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου.

Δύο συνεργεία από τη δομή “Βοήθεια στο ” πραγματοποίησαν δειγματοληψίες σε όλες τις του Δήμου, με τους εργαζόμενους να ανταποκρίνονται πρόθυμα στην πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής και να συμμετέχουν καθολικά στους ελέγχους.

Συνολικά περίπου εκατό εργαζόμενοι υποβλήθηκαν στα γρήγορα τεστ αντιγόνου και σύμφωνα με τα αποτελέσματα, όλα ήταν αρνητικά.

Εκτός από την έκτακτη δράση των ελέγχων, οι εργαζόμενοι στο “Βοήθεια στο ”, βρίσκονται σε καθημερινή με ευαίσθητες ομάδες και άτομα που χρήζουν συνδρομής και σε κάθε περίπτωση προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια και στον τομέα με δυνατότητα διενέργειας ελέγχων.

Οι προληπτικοί στο προσωπικό του Δήμου θα συνεχιστούν ώστε και οι υπάλληλοι και οι δημότες να νοιώθουν ασφαλείς στην μεγάλη προσπάθεια περιορισμού της διασποράς του ιού.

“Θα συνεχίσουμε να επαγρυπνούμε για την ασφάλεια του κοινωνικού συνόλου χωρίς εκπτώσεις στις που έχουν ανάγκη οι δημότες μας, αναφέρει ο δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου  Παν. και συνεχίζει: Καθημερινά, με πιστή εφαρμογή πρωτοκόλλων και μέτρων, οι εργαζόμενοι στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου, βρίσκονται στις επάλξεις, είτε με φυσική παρουσία, είτε με τηλεργασία και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, υποστηρίζοντας όλες τις λειτουργίες του Δήμου.

Στόχος, η περιοχή μας να παραμείνει ασφαλής, να διατηρήσει ζωντανές όλες τις δυνάμεις της και να αντιμετωπίσει, με την αναγκαία στήριξη της Πολιτείας, τις συνέπειες της πανδημίας.”

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Λαϊκό #συλλαλητήριο στο Βόλο #συλλαλητήριο - https://t.co/UBlyJeIvr4 -

  • Καλλιεργούσε δενδρύλλιο κάνναβης #δενδρύλλιοκάνναβης - https://t.co/di7qP0nIJy -

  • Μερική κατάργηση της μάσκας από σήμερα #κατάργησητηςμάσκας - https://t.co/x4IGg4Qh2z -

"Αλιεύοντας" την είδηση