Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Άρχισαν οι εργασίες στις λιμενικές εγκαταστάσεις Άη – Γιάννη και Χορευτού
Άρχισαν οι εργασίες στις λιμενικές εγκαταστάσεις Άη – Γιάννη και Χορευτού

Άρχισαν οι εργασίες στις λιμενικές εγκαταστάσεις Άη – Γιάννη και Χορευτού

Δύο σημαντικά έργα υποδομών, τα λιμενικά έργα στον Άη ιάννη και στο , αποκτούν νέα λειτουργικότητα καθώς άρχισαν σήμερα οι επισκευής και αναβάθμισης.

Η Δημοτική Αρχή και προσωπικά ο δήμαρχος ς – Μουρεσίου  , είχαν θέσει στις κορυφαίες προτεραιότητες την αξιοποίηση των λιμενικών εγκαταστάσεων σε Άη  – ιάννη και ώστε να αποτελέσουν μοχλούς ς.

“Σήμερα, μετά από χρονοβόρες διαδικασίες νομιμοποίησης των υποδομών, αντιμετώπισης προστίμων κ.ά. εκκρεμοτήτων του παρελθόντος, έχουμε την έναρξη των εργασιών καθώς κινηθήκαμε οργανωμένα, με σχέδιο και με συνέργειες, οι οποίες φέρνουν αποτελέσματα.

Με την ίδια υπευθυνότητα, διαφάνεια και νομιμότητα, κινηθήκαμε για την αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων και διεκδικήσαμε πόρους, διασφαλίζοντας τα δύο με έργα ώστε να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς κατασκευής τους αλλά και να αναβαθμίσουν το τουριστικό προϊόν σε επίπεδο υποδομών και υπηρεσιών.

Δεν αφήσαμε τις χρόνιες εκκρεμότητες κάτω από το …χαλί και αντιμετωπίσαμε μεθοδικά και με ισχυρή βούληση όλα τα ζητήματα μέχρι να φτάσουμε στη νομιμοποίηση, στη χρηματοδότηση και στη δημοπράτηση των έργων που σήμερα υλοποιούνται.

Συνεχίζουμε, κατέληξε ο κ. Κουτσάφτης, παρά τις δυσκολίες της οικονομικής κρίσης, να ενισχύουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα για την της περιοχής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση