Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Αποτυπώματα για την ταυτοποίηση του πτώματος μεταξύ Σκιάθου – Κατηγιώργη
Αποτυπώματα για την ταυτοποίηση του πτώματος μεταξύ Σκιάθου – Κατηγιώργη

Αποτυπώματα για την ταυτοποίηση του πτώματος μεταξύ Σκιάθου – Κατηγιώργη

Αποτυπώματα λαμβάνονται για την ταυτο του πτώματος που εντοπίστηκε σε αποσύνθεση μεταξύ Σκιάθου – Κατηγιώργη, στο πλαίσιο προανάκρισης  του Κεντρικού Λιμεναρχείου .
Η Αστυνομία, θα συνδράμει στις έρευνες του Λιμεναρχείου, λαμβάνοντας από τη σορό, τα οποία θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να βοηθήσει στην ταυτο.
Το πτώμα του άνδρα ηλικίας μεταξύ 30-50 χρονών εντοπίστηκε από θαλάσσιο ταξί χθες το απόγευμα, που εκτελούσε το δρομολόγιο Σκιάθο – Κατηγιώρη.

Ο του σκάφους ενημέρωσε το Λιμεναρχείο . Ο άνδρας, βρέθηκε σε κατάσταση σήψης, δεν έφερε εξωτερικά τραύματα κι εκτιμάται ότι βρισκόταν για μέρες στη , ενώ φορούσε μόνο το του.

Τις τελευταίες ημέρες δεν έχει δηλωθεί κάποιος ή θάνατος στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Μαγνησίας και ς και γι αυτό εξετάζεται εάν λόγω των καιρικών συνθηκών, το πτώμα παρασύρθηκε από άλλη θαλάσσια περιοχή.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση