Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Αποτυπώματα για την ταυτοποίηση του πτώματος μεταξύ Σκιάθου – Κατηγιώργη
Αποτυπώματα για την ταυτοποίηση του πτώματος μεταξύ Σκιάθου – Κατηγιώργη

Αποτυπώματα για την ταυτοποίηση του πτώματος μεταξύ Σκιάθου – Κατηγιώργη

Αποτυπώματα λαμβάνονται για την ταυτοποίηση του πτώματος που εντοπίστηκε σε αποσύνθεση μεταξύ Σκιάθου – Κατηγιώργη, στο πλαίσιο προανάκρισης  του Κεντρικού Λιμεναρχείου .

Η Αστυνομία, θα συνδράμει στις έρευνες του Λιμεναρχείου, λαμβάνοντας αποτυπώματα από τη σορό, τα οποία θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών στη , προκειμένου να βοηθήσει στην ταυτοποίηση.
Το του άνδρα ηλικίας μεταξύ 30-50 χρονών εντοπίστηκε από θαλάσσιο χθες το απόγευμα, που εκτελούσε το Σκιάθο – Κατηγιώρη.

Ο κυβερνήτης του σκάφους ενημέρωσε το Λιμεναρχείο . Ο , βρέθηκε σε κατάσταση σήψης, δεν έφερε εξωτερικά τραύματα κι εκτιμάται ότι βρισκόταν για μέρες στη θάλασσα, ενώ φορούσε μόνο το του.

Τις τελευταίες ημέρες δεν έχει δηλωθεί κάποιος ή θάνατος στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή μεταξύ και Λάρισας και γι αυτό εξετάζεται εάν λόγω των καιρικών συνθηκών, το παρασύρθηκε από άλλη θαλάσσια περιοχή.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το Lab Art yard στην αυλή του Τσαλαπάτα ξεκινάει με δυναμικό τριήμερο συναυλιών #LabArt - https://t.co/SKyefhU2K0 -

  • Έναρξη υποβολής συμμετοχών για το Βραβείο Δημοσιογραφίας Daphne Caruana Galizia - https://t.co/uyPdAbjw8N… -

  • Οικονομική μετακίνηση για νέους από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/RXSQBs16kO -

"Αλιεύοντας" την είδηση