Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Αποτυπώματα για την ταυτοποίηση του πτώματος μεταξύ Σκιάθου – Κατηγιώργη
Αποτυπώματα για την ταυτοποίηση του πτώματος μεταξύ Σκιάθου – Κατηγιώργη

Αποτυπώματα για την ταυτοποίηση του πτώματος μεταξύ Σκιάθου – Κατηγιώργη

Αποτυπώματα λαμβάνονται για την ταυτοποίηση του πτώματος που εντοπίστηκε σε αποσύνθεση μεταξύ Σκιάθου – Κατηγιώργη, στο πλαίσιο προανάκρισης  του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου .

Η Αστυνομία, θα συνδράμει στις έρευνες του Λιμεναρχείου, λαμβάνοντας αποτυπώματα από τη σορό, τα οποία θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να βοηθήσει στην ταυτοποίηση.
Το πτώμα του άνδρα ηλικίας μεταξύ 30-50 χρονών εντοπίστηκε από θαλάσσιο ταξί χθες το απόγευμα, που εκτελούσε το δρομολόγιο Σκιάθο – Κατηγιώρη.

Ο κυβερνήτης του σκάφους ενημέρωσε το Λιμεναρχείο Βόλου. Ο άνδρας, βρέθηκε σε κατάσταση σήψης, δεν έφερε εξωτερικά τραύματα κι εκτιμάται ότι βρισκόταν για μέρες στη θάλασσα, ενώ φορούσε μόνο το μαγιό του.

Τις τελευταίες ημέρες δεν έχει δηλωθεί κάποιος αγνοούμενος ή θάνατος στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Μαγνησίας και Λάρισας και γι αυτό εξετάζεται εάν λόγω των καιρικών συνθηκών, το πτώμα παρασύρθηκε από άλλη θαλάσσια περιοχή.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ερώτηση Κ. Παπανάτσιου σχετικά με την Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας του Γενικού Νοσοκομείο Βόλου… - https://t.co/EGUODAyPBA -

  • Η Γεωργία Βλασσοπούλου στον Ολυμπιακό Βόλου - https://t.co/hqcXPdTn4u -

  • Εκδρομή με λεωφορείο και πεζοπορία στο Μονοπάτι Καταρρακτών - https://t.co/DXrFnrNEzk -

"Αλιεύοντας" την είδηση