Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Αποτυπώματα για την ταυτοποίηση του πτώματος μεταξύ Σκιάθου – Κατηγιώργη
Αποτυπώματα για την ταυτοποίηση του πτώματος μεταξύ Σκιάθου – Κατηγιώργη

Αποτυπώματα για την ταυτοποίηση του πτώματος μεταξύ Σκιάθου – Κατηγιώργη

Αποτυπώμτ λαμβάνονται για την ταυτοποίηση του πτώματος που εντοπίστηκε σε αποσύνθεση μεταξύ Σκιάθου – Κατηγιώργη, στο πλαίσιο προανάκρισης  του Κεντρικού υ .
Η Αστυνομία, θα συνδράμει στις έρευνες του υ, λαμβάνοντας από τη σορό, τα οποία θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών στη , προκειμένου να βοηθήσει στην ταυτοποίηση.
Το πτώμα του άνδρα ηλικίας μεταξύ 30-50 χρονών εντοπίστηκε από θαλάσσιο ταξί χθες το απόγευμα, που εκτελούσε το δρομολόγιο Σκιάθο – Κατηγιώρη.

Ο κυβερνήτης του σκάφους ενημέρωσε το Λιμεναρχείο . Ο άνδρας, βρέθηκε σε κατάσταση σήψης, δεν έφερε εξωτερικά τραύματα κι εκτιμάται ότι βρισκόταν για μέρες στη θάλασσα, ενώ φορούσε μόνο το του.

Τις τελευταίες ημέρες δεν έχει δηλωθεί κάποιος αγνοούμενος ή θάνατος στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή μεταξύ ς και Λάρισας και γι αυτό εξετάζεται εάν λόγω των καιρικών συνθηκών, το πτώμα παρασύρθηκε από άλλη θαλάσσια περιοχή.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση