Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Απόρριψη αιτημάτων παράτασης για εκμετάλλευση δημοτικού λατομείου στο Ν. Πήλιο
Απόρριψη αιτημάτων παράτασης για εκμετάλλευση  δημοτικού λατομείου στο Ν. Πήλιο

Απόρριψη αιτημάτων παράτασης για εκμετάλλευση δημοτικού λατομείου στο Ν. Πήλιο

Κατάληψη λατόμων του Δημαρχείου . Πηλίου στην

Απορρίφθηκαν αιτήματα παράτασης των με αριθμ. πρ. ΕΜΝΕ/Φ.19.26.49/260/19.01.1988 και ΕΜΝΕ/Φ.19.26.51B/4458/17.11.1992, άδειες εκμετάλλευσης δημοτικού λατομείου μαρμάρων, εμβαδού 44.975 τ.μ., στη θέση «Σαρακίνικο», Δήμου . Πηλίου και δημοτικού λατομείου μαρμάρων, εμβαδού 17.158 τ.μ., επίσης στη θέση «Σαρακίνικο», Δήμου . Πηλίου, με αποφάσεις του Υπουργείου Περιβάλλοντος κι Ενέργειας.

Η ελήφθη λαμβάνοντας υπόψη μεταξύ άλλων το γεγονός ότι, παρά το μεγάλο χρονικό διάστημα που έχει παρέλθει από τη λήξη των αρχικών αδειών εκμετάλλευσης, ο Δήμος δεν έχει εκδηλώσει κανένα ενδιαφέρον ούτε απάντησε στα σχετικά έγγραφα της Επιθεώρησης Μεταλλείων.

Το Τμήμα Επιθεώρησης Μεταλλείων Βορείου Ελλάδος του Σώματος Επιθεώρησης Περιβάλλοντος Δόμησης Ενέργειας και Μεταλλείων προς το οποίο κοινοποιούνται οι αποφάσεις, παρακαλείται για τις ενέργειές του στο πλαίσιο εφαρμογής του άρθρου 86 του Κανονισμού Μεταλλευτικών και Λατομικών Εργασιών.

 

Κατέλαβαν το

Εν τω μεταξύ, οι του Νοτίου Πηλίου έκαν καταλήψη του Δημαρχείου στην ζητώντας από τη   να δώσει λύση στο θέμα, ώστε  να μπορούν  απρόσκποτα να συνεχίσουν  την τους και ο δήμαρχος Νικ. Φορτούνας έκανε τηλεφωνικές παρεμβάσεις προκειμένου να αρθούν τα εμπόδια .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Προσωρινή κατασκευή σκίαστρου για τους πολίτες στον Οργανισμό Λιμένος Βόλου - https://t.co/2arrcIsaVE… -

  • Τροποποίηση της B΄ φάσης του μέτρου κάλυψης των παγίων δαπανών #κάλυψηπαγίωνδαπανών - https://t.co/VgPImsJ6CQ -

  • Τραυματισμός δικυκλιστή σε τροχαίο στην Σκιάθο  #τροχαίοατύχημα - https://t.co/7pG9UvtHmq -

"Αλιεύοντας" την είδηση