Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Απορριμματοφόρο παραχώρησε ο Δήμος Καλλιθέας στον Δήμο Νοτίου Πηλίου
Απορριμματοφόρο παραχώρησε ο Δήμος Καλλιθέας στον Δήμο Νοτίου Πηλίου

Απορριμματοφόρο παραχώρησε ο Δήμος Καλλιθέας στον Δήμο Νοτίου Πηλίου

Έν άριστο πορριμματοφόρο παραχωρήθηκε χθες στον Δήμο οτίου Πηλίου, από τον Δήμο Καλλιθέας Αττικής .

Το συγκεκριμένο απορριμματοφόρο θα ενισχύσει τον υφιστάμενο στόλο της Υπηρεσίας Καθαριότητας κατά την καλοκαιρινή περίοδο και όχι μόνο.

Το απορριμματοφόρο παρέβαλαν χθες από τον Δήμο Καλλιθέας ο αντιδήμαρχος οτίου Πηλίου Ιωάννης Ευαγγελάκης με τον οδηγό του Δήμου Απ. Λιάκο και το έφεραν οδικώς από την Αθήνα.

Όπως ανέφερε ο κ. Ευαγγελάκης, πρόκειται για ένα άριστα συντηρημένο που θα προστεθεί στα απορριμματοφόρα του Δήμου, για να ενισχυθεί η καθαριότητα σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες.

Επίσης είπε πως το απορριμματοφόρο έγινε παραχώρηση στον Δήμο Νοτίου Πηλίου για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Δημοτική Αρχή καταβάλλει προσπάθειες προκειμένου να τεθούν σύντομα σε κυκλοφορία δύο επιπλέον οχήματα που θα προστεθούν στον στόλο της Υπηρεσίας Καθαριότητας.

Επιπλέον επίκειται η συμβασιο για την αγορά ενός ανατρεπόμενου φορτηγού για την βαρέων απορριμμάτων όπως μπάζα κ.ά.

Η Δημοτική Αρχή Νοτίου Πηλίου ευχαριστεί τον Δήμο Καλλιθέας και συγκεκριμένα τον δήμαρχο και αντιπρόεδρο της Δημήτρη Κάρναβο, που έλκει την καταγωγή του από την Πάλτση κι ο οποίος είναι αρωγός στα θέματα του Δήμου.

Ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου εξήρε την άριστη συνεργασία των δύο πλευρών και την έμπρακτη συνδρομή του κ. Κάρναβου, τονίζοντας ότι καταδεικνύει την αλληλεγγύη μεταξύ Δήμων στην επίλυση προβλημάτων καθημερινότητας των δημοτών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση