Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Απορριμματοφόρο παραχώρησε ο Δήμος Καλλιθέας στον Δήμο Νοτίου Πηλίου
Απορριμματοφόρο παραχώρησε ο Δήμος Καλλιθέας στον Δήμο Νοτίου Πηλίου

Απορριμματοφόρο παραχώρησε ο Δήμος Καλλιθέας στον Δήμο Νοτίου Πηλίου

Ένα άριστο απορριμματοφόρο παραχωρήθηκε χθες στον , από τον Δήμο ς Αττικής .

Το συγκεκριμένο απορριμματοφόρο θα ενισχύσει τον υφιστάμενο στόλο της Υπηρεσίας Καθαριότητας κατά την καλοκαιρινή περίοδο και όχι μόνο.

Το απορριμματοφόρο παρέβαλαν χθες από τον Δήμο ς ο αντιδήμαρχος οτίου Πηλίου Ιωάννης Ευαγγελάκης με τον οδηγό του Δήμου Απ. Λιάκο και το έφεραν οδικώς από την .

Όπως ανέφερε ο κ. Ευαγγελάκης, πρόκειται για ένα άριστα συντηρημένο που θα προστεθεί στα απορριμματοφόρα του Δήμου, για να ενισχυθεί η καθαριότητα σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες.

Επίσης είπε πως το απορριμματοφόρο έγινε ν παραχώρηση στον για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Δημοτική Αρχή καταβάλλει προσπάθειες προκειμένου να τεθούν σύντομα σε κυκλοφορία δύο επιπλέον οχήματα που θα προστεθούν στον στόλο της Υπηρεσίας Καθαριότητας.

Επιπλέον επίκειται η συμβασιοποίηση για την αγορά ενός ανατρεπόμενου φορτηγού για την αποκομιδή βαρέων απορριμμάτων όπως μπάζα κ.ά.

Η Δημοτική Αρχή Νοτίου Πηλίου ευχαριστεί τον Δήμο Καλλιθέας και συγκεκριμένα τον δήμαρχο και αρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Κάρναβο, που έλκει την καταγωγή του από την Πάλτση κι ο οποίος είναι αρωγός στα θέματα του Δήμου.

Ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχάλης Μιτζικός εξήρε την άριστη συν των δύο πλευρών και την έμπρακτη συνδρομή του κ. Κάρναβου, τονίζοντας ότι καταδεικνύει την αλληλεγγύη μεταξύ Δήμων στην επίλυση προβλημάτων καθημερινότητας των δημοτών.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση