Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Απομάκρυνση Ιστού Μέτρησης Αιολικού Δυναμικού στην Δ.Ε. Αφετών
Απομάκρυνση Ιστού Μέτρησης Αιολικού  Δυναμικού στην Δ.Ε. Αφετών

Απομάκρυνση Ιστού Μέτρησης Αιολικού Δυναμικού στην Δ.Ε. Αφετών

Κατά της τοποθέτησης του Ιστού Μέτρησης Αιολικού Δυναμικού στη θέση Αντραγασά, στην Τοπική Κοινότητα Αφετών, τάχθηκε το Νοτίου Πηλίου .

Επίσης αποφασίστηκε από πλευράς Δήμου να κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες απομάκρυνσής του και να μην επιτραπεί η αιολικών πάρκων στην περιφέρεια του Δήμου Νοτίου.

Να σημειωθεί ότι στη θέση Αντραγασά , στα όρια της Κοινότητας Αφετών, έχει τοποθετηθεί από εταιρεία Ιστός Μέτρησης Αιολικού Δυναμικού.

Το συμβούλιο Κοινότητας Αφετών, σε έκτακτη συνεδρίασή του, εξέφρασε την αντίθεσή του και ζητά την απομάκρυνση του ανεμολογικού ιστού καθώς επίσης να γίνουν οι σχετικές ενέργειες, ώστε να αποτραπεί η τοποθέτηση ανεμογεννητριών στην περιφέρεια του Δήμου.

Όπως τονίστηκε θα πρέπει να απομακρυνθεί ο ανεμολογικός ιστός που έχει τοποθετηθεί στην θέση Αντραγασά , στα όρια της Κοινότητας Αφετών ( κοντά στη θέση π. Σκουπιδότοπου), επειδή αλλοιώνει το φυσικό και το παραδοσιακά οικιστικό περιβάλλον .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη φυγόποινου στον Βόλο #σύλληψηφυγόποινου - https://t.co/tNjeuIltN7 -

  • Νεκρός οδηγός Ι.Χ. που έπεσε στη θάλασσα στην Σκόπελο #νεκρόςοδηγός - https://t.co/SxgEONUOS3 -

  • Συμμετοχή ενδιαφερομένων στην επετειακή έκδοση με θέμα «1922-2022: εκατό χρόνια από την Καταστροφή»… - https://t.co/fbKBhCXLzI -

"Αλιεύοντας" την είδηση