Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΠΗΛΙΟ / Αποκαθίσταται η κυκλοφορία οχημάτων στην Ε.Ο Βόλου – Τσαγκαράδας στη θέση «Ξουρίχτι»
Αποκαθίσταται η κυκλοφορία οχημάτων στην Ε.Ο Βόλου – Τσαγκαράδας στη θέση «Ξουρίχτι»

Αποκαθίσταται η κυκλοφορία οχημάτων στην Ε.Ο Βόλου – Τσαγκαράδας στη θέση «Ξουρίχτι»

Αίρεται από την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου η του Τμήματος Τροχαίας και αποκαθίσταται πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων στην Ε.Ο – Τσαγκαράδας στη θέση «Ξουρίχτι».

Οι αποκατάστασης στο συγκεκριμένο σημείο, ( συνολικού προϋπολογισμού 1,7 εκ. ευρώ), όπου σημειώθηκαν κατολισθητικά φαινόμενα μετά από σφοδρές βροχοπτώσεις, συνεχίζονται, αλλά πλέον οι μπορούν να διέρχονται με από το εν λόγω οδικό τμήμα, καθώς έχουν ολοκληρωθεί τα έργα που αφορούν στην του επαρχιακού δικτύου.

Το χρονοδιάγραμμα της εργολαβίας τηρήθηκε με απόλυτη ακρίβεια και πλέον ο δρόμος αποδίδεται προς χρήση στους οδηγούς και η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά.

Η Περιφερειακή Ενότητα και Σποράδων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τόσο το Τμήμα Τροχαίας, όσο και τους οδηγούς που συμμορφώνονταν με τις υποδείξεις της Αστυνομίας, κατά το χρονικό διάστημα που παρέμεινε κλειστό το εν λόγω οδικό τμήμα λόγω εργασιών αποκατάστασής του.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κυριακή της Πεντηκοστής – Εορτή του Αγίου Πνεύματος #ΑγίουΠνεύματος - https://t.co/9DfeFqYf7n -

  • Κανονικά οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αποφοίτων και μαθητών #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/hozHN35OLd -

  • Συνάντηση Αθ.  Λιούπη με τον υπουργό Δικαιοσύνης #ΔικαστικόΜέγαροΒόλου - https://t.co/fHsGRkDjkl -

"Αλιεύοντας" την είδηση