Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Αποκατάσταση ζημιών του δημοτικού οδικού δικτύου της Δ.Ε. Αφετών λόγω θεομηνίας 
Αποκατάσταση ζημιών του δημοτικού οδικού δικτύου της Δ.Ε. Αφετών λόγω θεομηνίας 

Αποκατάσταση ζημιών του δημοτικού οδικού δικτύου της Δ.Ε. Αφετών λόγω θεομηνίας 

 

Την ποκτάσταση ζημιών του δημοτικού οδικού δικτύου της ΔΕ Αφετών λόγω θεομηνίας συνεχίζει ο Νοτίου Πηλίου και  προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την συμφερότερη από οικονομική προσφορά αποκλειστικά βάση τιμής για την ανάθεση του παραπάνω έργου, με προϋπολογισμό 74.000 ευρώ συμπεριλαμομένου Φ.Π.Α.

Η μελέτη του έργου  αφορά στην αποκατάσταση της βατότητας του οδικού δικτύου λόγω των καταστροφών που έγιναν στην θεομηνία του Φεβρουαρίου  και χρηματοδοτείται από πιστώσεις του ΥΠΟΜΕΔΙ.

 Το έργο

Ειδικότερα θα γίνουν αποκατάστασης της βατότητας του δημοτικού προς τον οικισμό «Πλάκα», της Τοπικής Κοινότητας Νεοχωρίου, ο οποίος υπέστη αρκετές ζημιές, που τον καθιστούν εξαιρετικά δύσβατο και επικίνδυνο.

 Ο θα διεξαχθεί στις 26 / 08 / 2020  ημέρα  Τετάρτη και ώρα 11.00 π.μ. (ώρα λήξης παραλαβής προσφορών) στα ραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Νοτίου Πηλίου. 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση