Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Αποκατάσταση ζημιών του δημοτικού οδικού δικτύου της Δ.Ε. Αφετών λόγω θεομηνίας 
Αποκατάσταση ζημιών του δημοτικού οδικού δικτύου της Δ.Ε. Αφετών λόγω θεομηνίας 

Αποκατάσταση ζημιών του δημοτικού οδικού δικτύου της Δ.Ε. Αφετών λόγω θεομηνίας 

 

Την ποκτάσταση ζημιών του δημοτικού οδικού δικτύου της λόγω θεομηνίας συνεχίζει ο Νοτίου Πηλίου και  προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την συμφερότερη από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάση τιμής για την ανάθεση του παραπάνω υ, με προϋπολογισμό 74.000 ευρώ συμπεριλαμομένου Φ.Π.Α.

Η μελέτη του υ  αφορά στην αποκατάσταση της βατότητας του οδικού δικτύου λόγω των καταστροφών που έγιναν στην θεομηνία του Φεβρουαρίου  2018 και χρηματοδοτείται από πιστώσεις του ΥΠΟΜΕΔΙ.

 Το έργο

Ειδικότερα θα γίνουν αποκατάστασης της βατότητας του δημοτικού δρόμου προς τον οικισμό «Πλάκα», της Τοπικής Κοινότητας Νεοχωρίου, ο οποίος υπέστη αρκετές , που τον καθιστούν εξαιρετικά δύσβατο και επικίνδυνο.

 Ο θα διεξαχθεί στις 26 / 08 / 2020  ημέρα  Τετάρτη και ώρα 11.00 π.μ. (ώρα λήξης παραλαβής προσφορών) στα Γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Νοτίου Πηλίου. 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση