Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Αποκατάσταση ζημιών του δημοτικού οδικού δικτύου της Δ.Ε. Αφετών λόγω θεομηνίας 
Αποκατάσταση ζημιών του δημοτικού οδικού δικτύου της Δ.Ε. Αφετών λόγω θεομηνίας 

Αποκατάσταση ζημιών του δημοτικού οδικού δικτύου της Δ.Ε. Αφετών λόγω θεομηνίας 

 

Την αποκατάσταση ζημιών του δημοτικού οδικού δικτύου της ΔΕ Αφετών λόγω θεομηνίας συνεχίζει ο Δήμος Νοτίου Πηλίου και  προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την συμφερότερη από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάση τιμής για την ανάθεση του παραπάνω έργου, με προϋπολογισμό 74.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Η μελέτη του έργου  αφορά στην αποκατάσταση της βατότητας του οδικού δικτύου λόγω των καταστροφών που έγιναν στην θεομηνία του Φεβρουαρίου  και χρηματοδοτείται από πιστώσεις του ΥΠΟΜΕΔΙ.

 Το

Ειδικότερα θα γίνουν αποκατάστασης της βατότητας του δημοτικού δρόμου προς τον οικισμό «Πλάκα», της Τοπικής Κοινότητας Νεοχωρίου, ο οποίος υπέστη αρκετές ζημιές, που τον καθιστούν εξαιρετικά δύσβατο και επικίνδυνο.

 Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 26 / 08 / 2020  ημέρα  Τετάρτη και ώρα 11.00 π.μ. (ώρα λήξης παραλαβής προσφορών) στα Γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Νοτίου Πηλίου. 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ο #ΕΣΒ θα εκφράσει γνώμη στο ενδεχόμενο να ανάψουν τα λαμπάκια, αλλά στη συνέχεια να κλείσει η πόλη και η αγορά της… - https://t.co/5JbwWVQCVm -

  • Πολύ καλή εμφάνιση της Νίκης Βόλου στο Χειμερινό Κύπελλο κολύμβησης - https://t.co/yVBcX3YouS… -

  • Κορασίδες και άνδρες του Ολυπιακού επικράτησαν της Νίκης #ΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/MPsmg1g7f7 -

"Αλιεύοντας" την είδηση